Konsept Otomobil Genesis X Convertible Tanıtımı Gerçekleştirildi

Konsept Otomobil Genesis X Convertible Tanıtımı Gerçekleştirildi

​​​​​​​Hyundai'ın lüks markası Genesis, X Convertible adını verdiği yeni konsept otomobilinin tanıtımını gerçekleştirdi. Tamamen elektrikli bir yapıya sahip olan otomobilin, maalesef seri üretimi yapılmayacak.

Hyundai'ın lüks markası genesis, X Convertible adını verdiği yeni konsept otomobilinin tanıtımını gerçekleştirdi. Tamamen elektrikli bir yapıya sahip olan otomobilin, maalesef seri üretimi yapılmayacak.

Güney Koreli otomobil üreticisi Hyundai'ın lüks otomobil markası olarak çalışmalarına devam eden Genesis, X Convertible olarak adlandırdığı yeni konsept otomobilinin tanıtımını gerçekleştirdi. Tamamen elektrikli yapıda olan X Convertible, dikkat çeken özellikler ile karşımıza çıkıyor.

Genesis X Convertible, sportifliği lüks ile birleştiren bir tasarım ile karşımıza çıkıyor. Ön kısmında şerit LED’ler bulunan ve Genesis'in logosunu temsil etmeye çalışan far tasarımına sahip olan konsept otomobil, oldukça şık bir ızgara yapısı ile dikkat çekiyor. X Convertible'ın üstünün açılabiliyor oluşu, araca hoş bir hava katıyor.

Aracın ön kısmında yer alan far tasarımı, stoplarda da karşımıza çıkıyor. Genesis X Convertible'ın arka kısmını incelediğimizde, farlar ile hizalanmış çift sıralı LED'ler görüyoruz. Genesis ibaresi de ortalanmış bir şekilde bulunuyor.

Araçta, orta konsola yerleştirilmiş herhangi bir bilgi-eğlence ekranı yer almıyor. Şirket bunun yerine, sürücüye doğru eğimli bir konsol kullanıyor ve bu konsolda küçük bir ekran bulundurmayı tercih ediyor. Gösterge ekranı ise tamamen dijital yapıda ve oldukça büyük olduğunu belirtelim.  Koltuklar ise bağımsız ve dört adet olarak yer alıyor.

Genesis, konsept otomobilinin motor detayları ile ilgili hiçbir bilgi paylaşmadı.