Koenigsegg Sosyal Medyada Paylaşımı İle Merak Uyandırdı!

Koenigsegg Sosyal Medyada Paylaşımı İle Merak Uyandırdı!

Koenigsegg, sosyal medya hesabından paylaştığı bir görsel ile merak uyandırdı. Bu görsel yeni bir hiper otomobilin geldiğini bizlerle paylaşıyor olabilir.

İsveçli otomotiv devi Koenigsegg, sosyal medya hesabından paylaştığı bir görsel ile merak uyandırdı. Bu görsel yeni bir hiper otomobilin geldiğini bizlerle paylaşıyor olabilir.

Otomobil üreticileri de 2022 yılı için oldukça umutlu. Çip krizinin, pandeminin ve daha nice üretim sorunlarının gölgesinde yeni modellerin tanıtılması amaçlanıyor. Bu sebepten dolayı otomobil üreticilerinin çok sıkı çalışmalar yaptığı da oldukça açık bie şekilde ortada diyebiliriz. Ancak bir marka var ki, sosyal medyadan paylaştığı görselle 2022 yılının hemen başında merak uyandırmayı başardı. Bahsettiğimiz bu firma İsveçli Koenigsegg firması olarak karşımıza çıkıyor.

Koenigsegg’den Gizemli Paylaşım Geldi

Koenigsegg, sosyal medya hesabına bir görsel yükledi. Markanın Facebook hesabında yayınlanan görselde düz çizgileri ile klasik Koenigsegg silüetine sahip olduğunu gördüğümüz bir otomobili bizleri karşılıyor. Otomobille ilgili detaylara baktığımız zaman aracın arka lambalarının tasarımı 2006 CCX modelini hatırlatıyor. Ön ayırıcı 2004 CCR'yi ve ince arka difüzör ise Agera modelini akıllara karşımıza çıkarıyor. Yani markanın önceki otomobillerinin tasarımına özenilmiş diyebiliriz.

Koenigsegg tarafından yapılan paylaşımda "Sevgili 2022, işte yeni yıl kararımız - Akıllı mühendislik ve optimum tasarım sayesinde daha üstün performans. İşte başlıyoruz!" ifadelerine yer verildi.

Saygı Duruşu Niteliği Mi Taşıyor?

İsveçli otomobil üreticisi yaptığı paylaşım ile yeni bir hiper otomobilin ön izlemesini de bizlerle paylaşmış olabilir. Ancak 2022, firma için bir ilk olan CC8S'nin teslimatının 20. yıl dönümü diyebiliriz.

Bu yüzden gösterilen bu otomobilin, CC8S'e bir saygı duruşu olması mümkün. Ancak kesin bir şey söyleyemiyoruz.

Advertisement