Karşınızda Toyota Supra Matte White Edition

Karşınızda Toyota Supra Matte White Edition

Toyota Supra, otomotiv dünyasında önemli bir konuma sahip modellerden birisi. Geçtiğimiz yıllarda Toyota Supra’nın yeni neslinin tanıtımı yapılmıştı.

Toyota Supra, otomotiv dünyasında önemli bir konuma sahip modellerden birisi. Geçtiğimiz yıllarda Toyota Supra’nın yeni neslinin tanıtımı yapılmıştı. Bu yeni nesil tasarımı ve teknolojisi ile büyük bir hayran kitlesi kazanmıştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Şimdi ise yeni nesil Supra, altı silindirli motoru, yeni altı ileri şanzımanı ile birlikte özel Matte White Edition versiyonu ile otomobil severlerin karşısına çıkacak. Bu versiyonun Toyota tarafından sadece 50 tane üretileceğini ve satın almak isteyenlerin Toyota tarafından yapılacak çekilişle araca sahip olabileceğini belirtelim.

Yeni modelin, metalik çığ beyazı renginde tanıtımı yapıldı. İç mekanın rengi ise taba rengine benzer bir renk ile donatılmış. Modelde Alcantara sarılı ve deri karışımlı vites topuzu, 12 hoparlörlü JBL ses sistemi olduğunu da belirtelim.

Japonya’da tanıtımı yapılacak model için, 20 Temmuz – 21 Ağustos tarihleri otomobil severler hem modeli satın almak hem de canlı canlı görebilmek için yapılacak etkinliğe başvurabilecekler.  Modelin teslimatı ise ekim ayında yapılacak.

Supra Matte White Edition modeli,  yaklaşık olarak 57.000 dolar fiyatında satışa sunulacak.