Karşınızda Suzuki'nin Yeni Otomobili Alto Lapin LC

Karşınızda Suzuki'nin Yeni Otomobili Alto Lapin LC

Japonya, küçük otomobillerin yaygın olarak üretildiği bir ülke olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle Kei ismi verilen sınıf, şirin otomobillerin üretilmesine imkan sağlıyor.

Japonya, küçük otomobillerin yaygın olarak üretildiği bir ülke olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle Kei ismi verilen sınıf, şirin otomobillerin üretilmesine imkan sağlıyor. Otomobil üreticileri Kei sınıfına girebilmek için boyut, motor hacmi ve güç çıkışı sınırlamalarına uygun otomobiller geliştirmek zorunda. Bu kısıtlamalara uyan Suzuki Alto Lapin LC, Kei sınıfına giriyor.

Suzuki Alto Lapin LC, piyasada var olan Alto Lapin’in daha sevimli ve küçük bir hale gelmiş hali diyebiliriz. Modelin ızgarasının üzerinde otomobile sevimlilik katan bazı krom parçalar yer alıyor. Yuvarlak ön far grubu da otomobile sevimli bir görüntü katıyor.

Modelin arka kısmında ise standart Lapin ile aynı tasarım karşımıza çıkıyor. Aracın arka kısmında tek farklılık ise kanat şeklinde bir LC logosunun olduğunu belirtelim.

Aracın iç mekanında opsiyonlu olarak 7 inç multimedya ekranı kullanıcılara sunulurken, araçta ısıtmalı koltuklar ve otomatik klima da standart olarak karşımıza çıkıyor.

Yeni Suzuki Alto Lapin LC, 63 beygir güce sahip 660cc’lik üç silindirli bir motor ile karşımıza çıkıyor. Otomobil kullanıcıları önden veya dört tekerlekten çekiş sistemini kendileri seçebilecek. Otomobilin fiyatı ise 10400 dolardan başlıyor ve en üst donanımı 12200 dolar arasında olduğunu belirtelim.

Advertisement