Isuzu D-Max: Şehrin Donanımlı Pick-Up Modeli Karşınızda

Isuzu D-Max: Şehrin Donanımlı Pick-Up Modeli Karşınızda

Isuzu D-Max şehirlerde sık görülen modeller arasında yer alıyor. Küçük farları ve led aydınlatması ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran modelin tampon altındaki füme detayı dikkat çekiyor.

Geçtiğimiz günlerde şantiyelerin vazgeçilmezleri arasında yer alan pick-up araçlar yenilendikçe ve gelişmeye devam ettikçe şehrin ritmini daha çok bizlere yansıtmaya başladı. Lükse kavuşan pick-up’lardan biri de Isuzu D-Max modeli oldu. Isuzu D-Max yüksek donanımı ve düşük motor hacmi ile tercihler arasında ön plana çıkan detaylar arasında yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Isuzu’nun pick-up sınıfındaki modeli D-Max yenilendi. Isuzu modeli yeni nesil köşeli hatları, çatık bakan farları ile agresif ve dinamik bir görüntü sergiliyor. 1900 cc dizel motoru ile yolda gövde gösterisi yapan araç vergi diliminin de bir kademe altında yer alıyor.

Isuzu tarafından uzun bir zamandır pick-up sınıfında isminden söz ettiren D-Max yenilenen yüzü ile satışa sunuldu. Modelin lansman rengi farkındalık yaratsa da yerden yüksek oluşu sürücü hâkimiyetini artıran detaylar arasında yer alıyor.

Aracın Gövde Kısmı Dikkat Çekiyor

Gövde kısmında oldukça yırtıcı bir görünüme sahip Isuzu D-max küçük farları ve led aydınlatması ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Aracın ön kısmında yer alan panjur füme renge sahip. Tampon altlarındaki bu füme detayı araca ayrı bir hava kazandırıyor.

Pick-up sınıfında yer alan modelleri şehir içinde daha sık görmeye başladığımız bu günlerde modern detaylarla karşımıza çıkan modelin arka kısmında devasa bir yükleme alanına yer verildiğini belirtelim. Aracın şeffaf camı içerisinde gizlenmiş stop lambaları ile tamamlanan arka kısım kullanıcıdan takdir topluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Isuzu modeline yandan baktığımız zaman yüksek detaylarla karşılaşıyoruz. Araç üzerinde bulunan siyah alaşımlı jantlar araca sportif bir gürünüm kazandırıyor.

Sitemiz üzerinde Isuzu güncel fiyat listesi ve diğer tüm markaların fiyat listesine ulaşabilirsiniz. Ayrıca tüm marka ve model araçlar için fiyat teklifi alabilir, araç karşılaştırmaları yapabilir ve size uygun sıfır km araca bayiye gitmeden sahip olabilirsiniz.