İşte Hyundai Bayon Eylül Fiyatları

İşte Hyundai Bayon Eylül Fiyatları

Yeni Hyundai Bayon, tükeciler tarafında fazlasıyla beğeniliyor. Çıkışını gerçekleştirmesinin ardından uzun bir süre geçmeyen ara. buna rağmen Türkiye yollarında fazlasıyla ilgi görüyor. Bu da tüketicilerin otomobili hatırı sayılır derecede tercih ettiğini

B-SUV segmentinin yeni üyesi Hyundai Bayon, ülkemizdeki otomobil severler tarafından fiyat ve özellik bakımından oldukça dikkat çekiyor.

Yeni Hyundai Bayon, tükeciler tarafında fazlasıyla beğeniliyor. Çıkışını gerçekleştirmesinin ardından uzun bir süre geçmeyen ara. buna rağmen Türkiye yollarında fazlasıyla ilgi görüyor. Bu da tüketicilerin otomobili hatırı sayılır derecede tercih ettiğini ortaya koymakta. Çokça sevilen aracın güncel Hyundai Bayon fiyat listesini sizlerle paylaşıyor olacağız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Hyundai Bayon Hakkında Öne Çıkanlar

Hyundai Kona’nın küçük kardeşi olarak lanse edilen Yeni Bayon, segmentine göre geniş iç mekanı ile beğeni topluyor. 411 lt’lik bagaj hacmiyle de standartları zorlayan otomobil, 15 inç ve 17 inç’lik jant seçenekleri ile geliyor. Üst donanım seçeneklerinde 10,25 inç’lik multimedya ekranı hizmet veren otomobil, Apple Car Play ve Android Auto desteği de sunuyor. Buna ek olarak donanım paketine bağlı olarak 8 inç’lik bir dijital gösterge ekranını da kullanıcılarına sunuyor.

Hyundai Bayon İçin Eylül Ayı Son Fırsat Olabilir

Eylül ayında Yeni Hyundai Bayon güzel fiyat avantajlarını devam ettiriyor. Fakat aracı satın almak isteyen bireylerin elini çabuk tutmasını tavsiye ederiz. Zira gelecek aylarda çeşitli değişiklikler ortaya çıkabilir. Hali hazırda otomobil baz donanım paketinde 201 bin 900 TL’den satışa sunuluyor. Bu pakette kullanıcılara 1,4 lt’lik benzinli bir motor ünitesi sunuluyor ve bu motora manuel şanzıman eşlik etmekte. Şimdi dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan modelin fiyatlarıyla sizleri baş başa bırakalım.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Hyundai Bayon Fiyatları:

  • Hyundai Bayon Jump 1.4MPI 6 MT (Benzinli) – 201 bin 900 TL
  • Hyundai Bayon Style 1.4MPI 6 AT (Benzinli) – 223 bin 400 TL
  • Hyundai Bayon Style 1.4MPI 6 AT Design (Benzinli) – 225 bin 400 TL
  • Hyundai Bayon Elite 1.4MPI 6 AT (Benzinli) – 235 bin 266 TL
  • Hyundai Bayon Style 1.0T 7 DCT (Benzinli) – 246 bin 855 TL
  • Hyundai Bayon Elite 1.0T 7 DCT Bose (Benzinli) – 259 bin 355 TL