İptal Edilen İkinci Nesil Volkswagen Phaeton’un Görselleri Yayınlandı

İptal Edilen İkinci Nesil Volkswagen Phaeton’un Görselleri Yayınlandı

​​​​​​​Volkswagen, geçtiğimiz yıllarda piyasaya çıkardığı Phaeton’un 20. yılına özel olarak 2. nesil aracın görsellerini paylaştı.

Volkswagen, geçtiğimiz yıllarda piyasaya çıkardığı Phaeton’un 20. yılına özel olarak 2. nesil aracın görsellerini paylaştı. İlk nesli 2002 yılında karşımıza çıkan araç, ilk neslinin 2016 yılında üretiminin durdurulmasıyla birlikte üretim hayatına son vermişti. Volkswagen’in elektrikli otomobillere geçiş sürecinin başlaması ile projenin bitirilmesinde önemli bir yer ediniyor.

Volkswagen’in paylaştığı fotoğraflara baktığımızda aracın tipik bir Touareg’in sedan versiyonu olduğunu görüyoruz. Touareg’de kullanılan ızgarayla benzer tasarıma sahip büyük ızgarasıyla araç önden görünüşü ile dikkat çekiyor. Aracın arka kısmı da ise Skoda Superb de bulunan stoplara benzeyen stoplara sahip.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Aracın ön konsoluna bakacak olursak yeni nesil Touareg’da gördüğümüz Innovision Cockpit’i karşımıza çıkıyor. Ayrıca aracın bardaklıklarının ve vites kolunun yerleşimi Touareg ile benzer olduğunu belirtelim. Aracın iç kısmında ise ahşap ve deri döşemeler kullanıldığını söyleyelim.

 

Advertisement