Makyajlı Clio Ülkemizde Tanıtıldı!

Makyajlı Clio Ülkemizde Tanıtıldı!

Beş nesilden bu yana pazardaki en sembolik şehir otomobilleri arasında yer alan Renault Clio yenilendi ve Renault markasının en güncel atılımları ile karşımıza çıkan bir örnek olan Clio modeli ülkemizde Eylül ayında karşımıza olacak.

Beş nesilden bu yana pazardaki en sembolik şehir otomobilleri arasında yer alan Renault Clio yenilendi ve Renault markasının en güncel atılımları ile karşımıza çıkan bir örnek olan Clio modeli ülkemizde Eylül ayında karşımıza olacak.

Günümüze kadar küresel anlamda 16 milyon satış başarısı ile karşımıza çıkan Renault Clio küresel olarak en çok satan modeller arasında yer alıyor. Avrupa’da ve Türkiye’de Yılın Otomobili ödülleri de bu modelin oldu. Küresel anlamda en çok Clio modelinin satıldığı ikinci ülke konumunda yer alan Türkiye’de, günümüze kadar 600 binden fazla Clio satışı ile karşımıza çıktı. Türkiye’de üretilen ve OYAK Renault Fabrikaları’nda 3.4 milyon adetlik üretim ile karşımıza çıkan Renault Clio, günümüzde B-HB segmentinde satılan her iki araçtan biri olarak karşımıza çıkıyor.

Teknolojisi de güncel şekilde karşımıza çıkan Yeni Clio, hem sürücü hem de yolcular adına gelişmiş, nitelikli teknolojiler ile karşımıza çıkıyor. Aracın kabini içerisinde herkese daha fazla rahatlık imkânı sunuluyor. MULTI-SENSE ayarları, Renault Easy Link multimedya sistemi ve gelişmiş sürüş destek sistemleri, son derece sezgisel bir deneyim ile karşımıza çıkıyor.

Yeni Renault Clio, sürüşü daha kolay ve güvenli hale getiren gelişmiş sürüş destek sistemleri ile(ADAS) karşımıza çıkıyor. Bunlar; Sürüş, Park ve Güvenlik olmak üzere iç farklı kategoride karşımıza çıkıyor.

Aktif acil fren destek sistemi ile karşımıza çıkan ve trafik işaretlerini tanıma sistemi ve 360° kamera gibi öne çıkan sistemler ile bizleri karşılayan yeni Clio modelini sınıfının en güvenli otomobillerinden biri haline getiren detaylar bu şekilde karşımıza çıkıyor.

Yeni Renault Clio TCe 90 bg benzinli turbo motor ve SCe 65 bg atmosferik motor seçenekleri ile karşımıza çıkıyor. Bu model farklı kullanıcı gereksinimlerine en iyi şekilde cevap veren detaylar ile karşımıza çıkıyor. Renault modeli TCe 90 bg benzinli turbo motor, otomatik vites ile pürüzsüz vites geçişleri ile keyifli sürüş deneyimi sunuyor. Aracın yakıt tüketiminde de sınıfının en iyilerinden olduğunun altını çizelim. Manuel şanzıman ile kombine edilen SCe 65 bg atmosferik motor, şehir içi kullanımı için oldukça ekonomik diyebiliriz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bunun dışında Yeni Renault Clio, tüm motor seçeneklerinde sunduğu eko-sürüş asistanı ile sürücüye yakıttan tasarruf etme imkânı sunuyor. Bu sayede egzoz CO2 emisyonlarını azaltmanın en iyi yollarını da bu şekilde bizlere sunuyor.

Advertisement