Fisker'den Uzun Menzilli Spor Otomobil Geliyor!

Fisker'den Uzun Menzilli Spor Otomobil Geliyor!

Fisker, özellikle son dönemlerde elektrikli otomobil dünyasının heyecan verici markalarındanbir tanesi olarak karşımıza çıkıyor. Yeni modeller üzerinde çalışmalarını sürdüren firma, bu yeni modellerin tanıtımlarını patronu aracılığı ile paylaştı. Henrik F

Fisker, özellikle son dönemlerde elektrikli otomobil dünyasının heyecan verici markalarındanbir tanesi olarak karşımıza çıkıyor. Yeni modeller üzerinde çalışmalarını sürdüren firma, bu yeni modellerin tanıtımlarını patronu aracılığı ile paylaştı. Henrik Fisker, sosyal medya hesabından paylaştığı "Ronin" isimli modelin 2023’de hayatımıza gireceğini paylaştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Fisker, Ronin'i "yüksek teknolojili elektrikli GT spor otomobili" olarak ifade ediyor. Maalesef elimizdeki yegâne detaylar aşağıda görebileceğiniz Instagram postundan kaynaklanıyor. Fisker'e göre model en az 885 km menzile sahip olacak. Elektrikli spor otomobil olarak oldukça dikkat çekici bir rakam olan Ronin'in fiyatı ise 200.000 doların altında olacak.

Henüz net bir şey söyleyemiyor olsak da bu tasarım, 2022’nin Ocak ayında paylaşılan tasarım ile aynı tasarıma sahip olabilir. Hatırladığımız kadarıyla bu modeli paylaşan Fisker, kısa süre içerisinde fotoğrafı kaldırmıştı.

Fisker şu sıralarda yeni modeli Ocean modeli için mesai harcıyor. Giriş seviyesi versiyonları tek motor ile alınabilen Ocean, toplamda 275 bg güç üretme kapasitesine sahip. En üst seviyede iki elektrik motoru bulunan model  540 bg güç üretebiliyor. 37.499 dolardan başlayan fiyat etiketi versiyon ve opsiyonlara göre 68.999 dolara kadar etiket fiyatına sahip olabilecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Markanın bu esnada yeni modeller üzerinde çalışmayı sürdürdüğünü de belirtelim. Bu modellerden biri, 30.000 doların altındaki fiyatı ile dikkat çekecek Pear olacak. Şehir içine özel olarak tasarlanacak Pear'ın hemen ardından ise Alaska isimli bir pick-up modeli olarak karşımıza çıkacak.