Fisker Pear İçin Bir Teaser Daha Geldi

Fisker Pear İçin Bir Teaser Daha Geldi

​​​​​​​Yakın bir gelecekte çıkacak olan Fisker Pear'ın yeni bir teaserı yayınlandı. Galerimizdeki fotoğraflarda, Pear'ın yüzüne biraz daha sağlıklı bir bakış ile görmemizi sağlıyor. Fisker, daha önce Pear ile birlikte EV sektöründe değişiklik yapmayı vaat

Yakın bir gelecekte çıkacak olan Fisker Pear'ın yeni bir teaserı yayınlandı. Galerimizdeki fotoğraflarda, Pear'ın yüzüne biraz daha sağlıklı bir bakış ile görmemizi sağlıyor. Fisker, daha önce Pear ile birlikte EV sektöründe değişiklik yapmayı vaat etmişti.

Öncelikle dar farlar ve kaputun hemen altında otomobilin ismini gösteren küçük dikdörtgen çentiğe bakıldığında, Pear ve Fisker Ocean arasında çok fazla benzerlik olduğunu görebiliyoruz. Aracın alt yüzdesine baktığımızda benzer bir tasarımı görebiliyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Fisker, teknolojinin, geleneksel özelliklerin yerine geçeceğini ifade etmişti. Fisker bu deyimini teaserda gördüğümüz kadarıyla geleneksel yan aynaları kullanmayarak gösterdi diyebiliriz. Pear için planlanan çıkış zamanı 2024 yılında olacak. Her şey yolunda giderse 2024 yılında 29900 dolardan başlayan fiyatlar ile kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Advertisement