Ferrari'nin SUV'si Purosangue Bu Yıl Üretime Başlayacak!

Ferrari'nin SUV'si Purosangue Bu Yıl Üretime Başlayacak!

Ferrari 2022 yılında Purosangue modelinin üretimine başlayacak. Üretilen bu SUV modeli 223 yılında sahiplerini bulacak

Ferrari Purosangue, duyurulduğu günden beri hakkındaki tüm iddiaları ve görüntüleri paylaştığımız bu model, sonunda tanıtıma hazırlanıyor. İtalyan üretici büyük günün 2022 yılında gerçekleşeceğini resmi olarak duyurdu.

Fakat güzel haberler bu kadar değil. Ferrari’nin Purosangue'nin raporlarını paylaştığı dökümanların içerisinde, Purosangue'nin 2022 yılı içerisinde üretime geçeceğinin altını çizmiş. Hatta ilk Ferrari SUV'leri, 2023'ün ilk günlerinde sahiplerine ulaşacak.

Bu sene karşımıza çıkacak bir diğer Ferrari modeli ise geçen yıl tanıtılan Daytona SP3 olacak. Bu modelin de, yüksek sürüşlü kardeşinin zaman çizelgesini izlemesi bekleniyor. Kısacası Icona’nın üçüncü modeli olan Daytona SP3, 2023 yılında sahipleri ile buluşmuş olacak.

Bu zamana kadar Ferrari, yeni SUV modeli hakkında herhangi bir açıklama yapmama kararına sadık kaldı. Tabi en kısa zamanda karşımıza çıkmasını beklemekteyiz.

Bunlara rağmen Ferrari Purosangue bizim için büyük bir gizem. Modellerin de bir SUV bulundurmadığı halde 2021 yılında satış rekoru kıran Ferrari, yüksek sürüşlü modeli ile bu rakamları çok daha yukarıya çekecektir. Bakalım Ferrari, beklenen başarılı satışı yakalarsa SUV üretmeye devam edecek mi?