Ferrari, Sidepod Tasarımına Mı Geçecek!

Ferrari, Sidepod Tasarımına Mı Geçecek!

Ferrari bu hafta sonu karşımıza çıkacak olan İspanya Grand Prix'si öncesi önemli güncellemeler ile karşımıza çıkacak. Ferrari sidepod yapısına geçecek. Ferrari 2023 yılında şimdiye kadar hiçbir yarışta gerçek bir galibiyet için yarışamadı. Bunun dışında g

Ferrari bu hafta sonu karşımıza çıkacak olan İspanya Grand Prix'si öncesi önemli güncellemeler ile karşımıza çıkacak. Ferrari sidepod yapısına geçecek.

Ferrari 2023 yılında şimdiye kadar hiçbir yarışta gerçek bir galibiyet için yarışamadı. Bunun dışında genel olarak en hızlı ikinci takım olarak karşımıza çıktı.

Tek tur olan dönemlerde çok iyi göründükleri anlar olsa da pazar günleri Red Bull açık ara en hızlı takım olarak karşımıza çıktı.

İtalyan takım bu durumu tersine çevirmek istiyor olsa da arka planda yeni güncellemeler de bu araç üzerinde bizleri karşılayacak.

Takım Imola için hazırladığı son güncellemeleri Monako'da bizlere sunmuştu. Şimdi ise Barselona için daha fazla güncelleme hazırlığı olduğunun altını çizelim.

Ferrari, Maranello'da uzun bir zamandır üzerinde çalıştığı büyük güncelleme paketini bu hafta sonu bizlere sunacak.

​​​​​​​​​​​​​​

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Değişiklikler lastik aşınmasının geliştirilmesi beklenen yeni bir arka süspansiyon ve yeni bir tabanı da içine alıyor.

İtalya'ya göre Ferrari markasının planları içerisinde Red Bull tarzı yan sidepoda geçmek oldukça mantıklı görünüyor. Ancak bunun İspanya'da yapılıp yapılmayacağı henüz belirsizliğini koruyor.