Ferrari Daytona SP3 Saniyeler İçinde Satıldı!

Ferrari Daytona SP3 Saniyeler İçinde Satıldı!

Bentley, Lamborghini, Bugatti ve Rolls-Royce gibi belli başlı markalar 2021 yılında pozitif satış rakamlarına ulaştığını söyleyebiliriz. Bu markalar arasında yerini alan Ferrari’nin otomobilleri de doğrusunu söylemek gerekirse peynir ekmek gibi satıyor.

Dünya üzerinde süper otomobillere olan ilginin artmasıyla beraber özellikle en başta Çin’in de araya girmesiyle beraber Bentley, Lamborghini, Bugatti ve Rolls-Royce gibi belli başlı markalar 2021 yılında pozitif satış rakamlarına ulaştığını söyleyebiliriz. Bu markalar arasında yerini alan Ferrari’nin otomobilleri de doğrusunu söylemek gerekirse peynir ekmek gibi satıyor.

İtalyan üretici firmasının en son çıkarttığı model olan Daytona SP3, şimdiden tüm örnek otomobillerini satmış bulunmakta. Geçtiğimiz günler içerisinde tanıtıma çıkarttığı Icona modelleri içerisinde yer alan araç 499 adet üretileceği planlar arasında yer almıştı. Ferrari'nin özel koleksiyonlarından olan üçüncü üyesi ise, 2 milyon euro'luk fiyatla satışa sunuldu.

Ferrari Modelleri Tamamen Satıldı

Ferrari pazarlama ve satış sorumlusu Enrico Galliera'nın yaptığı açıklamaya göre modellerin tamamıyla satıldığını söylemişti. Galliera, Icona modelinin ilk üyelerinden olan Monza'nın 499 sahibi de Daytona SP3'ü alma karar verdiklerini belirtti. Bununla beraber 100 adet daha artırılan otomobillerin 100 örneğinin de satılması çok uzun zaman almamıştı.

Toplam üretim adeti 599 tane olacak olan Daytona SP3'ün tüm örnekleri tamamen satıldı.

İtalyan üretici, Ferrari yeni modellerini ilk öncelikle potansiyel alıcılarına tanıtıyor. Daytona SP3'ün tanıtımını 15-19 Kasım tarihleri arasında gerçekleştiren firma "seçkin" Ferrari alıcı grubu içerisinde aracını tanıtımını gerçekleştirdi. Araç sahiplerinin üzerinde bıraktığı tarifsiz his olsa gerek yedek üretim sırasının bile dolduğunu söyleyebiliriz.

Advertisement