Dışı Tank Gibi SUV Rezvani Vengeance Tanıtımı Gerçekleştirildi

Dışı Tank Gibi SUV Rezvani Vengeance Tanıtımı Gerçekleştirildi

​​​​​​​Zırhlı SUV üreticisi Rezvani, Vengeance isimli yeni modelinin tanıtımını gerçekleştirdi. Benzersiz özelliklere sahip olan SUV, tasarımı ile nefes kesiyor. Fakat Vengeance’in fiyatı hayallerinizi yıkacak türden.

Zırhlı SUV üreticisi Rezvani, Vengeance isimli yeni modelinin tanıtımını gerçekleştirdi. Benzersiz özelliklere sahip olan SUV, tasarımı ile nefes kesiyor. Fakat Vengeance’in fiyatı hayallerinizi yıkacak türden.

2013 yılında kurulan ve üst düzey güvenlik önlemleriyle donatılan araçlar üretimi yapan Rezvani isimli şirket, Vengeance olarak adlandırdığı yeni bir SUV modelinin tanıtımını gerçekleştirdi. Cadillac Escalade’denin ağır modifiye edilmiş bir versiyonu olarak üretilen SUV, tank izlenimi veriyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Rezvani Vengeance 22 inç boyutunda devasa jantlar ile karşımıza çıkıyor. Aracın lastikleri ise 35 inç ve arazi koşullarına uygun olarak tercih edildiğini görüyoruz.

Aracın iç kısmını incelediğimizde ise oldukça şık bir yaşam alanı olduğunu görüyoruz. Gösterge ekranını da içinde bulunduran büyük bir kavisli alana sahip olan konsolda, orta boyutta bilgi-eğlence ekranı yer alıyor. Aracın 7 koltuklu olduğunu da söyleyelim.

Rezvani'nin 2023 model SUV modeli Vengeance, Escalade'nin orijinal motoruna sahip olduğunu belirtelim. Yani bu aracı satın alan bir kullanıcı, 6.2 litrelik V8 motorun gücünü yani 690 beygir gücü ve 912 Nm tork değerini görmüş oluyor.

Aracın fiyatı ise 249.000 dolar olarak belirlendi. Bu da aracın vergiler hariç Türkiye fiyatının 4,6 milyon TL civarında olduğunu gösteriyor.  Bu özel aracın sipariş üzerine üretildiğini belirtelim.

Advertisement