Çin Devi Chery Yeniden Türkiye'de

Çin Devi Chery Yeniden Türkiye'de

​​​​​​​Çinli otomobil devi Chery Türkiye pazarına geri dönmeye hazırlanıyor. Çinli otomotiv üreticisi Chery'nin yeni SUV araçları OMODA 5, TIGGO 7 PRO ve TIGGO 8 PRO’nun İstanbul'a geldiğini söyleyelim.

Çinli otomobil devi chery Türkiye pazarına geri dönmeye hazırlanıyor. Çinli otomotiv üreticisi Chery'nin yeni SUV araçları OMODA 5, TIGGO 7 PRO ve TIGGO 8 PRO’nun İstanbul'a geldiğini söyleyelim. Şirket Türkiye'de satışlarına yılın son çeyreğinde başlamayı hedefliyor.

Tech Chery'den yapılan açıklamaya göre, OMODA 5, Tech Chery tarafından piyasaya sürülen ve gençlerin estetik özelliklerine hitap eden ilk küresel otomobil olarak karşımıza çıkıyor. Otomobilin çerçevesiz bir ön yüze sahip olduğunu söyleyelim.

Yüksek belli olan eğik gövde tasarımı, aynı zamanda genç neslin sınırlarını zorlama ve özgürlüğü serbest bırakma duygusunu yansıtıyor. Aracın ileriye doğru bir momentumu sergilemesi sağlanıyor.

TIGGO 7 PRO, keskin ve parlak matrix LED akıllı farlarla tamamlandığında hem tasarım hem de esenlik duygusunu bir arada yansıtıyor. TIGGO 8 PRO, Chery tarafından orta ve üst düzey sınıf için piyasaya çıkarılan lüks bir araç olarak konumlanıyor.