Chery, Şanghay Otomobil Fuarında 14 Yeni Model Tanıtımı Gerçekleştirdi

Chery, Şanghay Otomobil Fuarında 14 Yeni Model Tanıtımı Gerçekleştirdi

Çinli otomobil üreticisi Chery, Şanghay Otomobil Fuarı’nda yeni modellerinin tanıtımını gerçekleştirdi.

Çinli otomobil üreticisi Chery, Şanghay Otomobil Fuarı’nda yeni modellerinin tanıtımını gerçekleştirdi. Chery Group bünyesinde yer alan dört marka, 2023 Şanghay Otomobil Fuarı’na 14 yeni model ile karşımıza çıktı.

Çinli marka Chery, 12 yeni teknolojiyi de bu fuarda sergiledi. Chery, TIGGO 9, TJ-1, Traveler ve iCAR 03 gibi yeni modellerinin tanıtımını gerçekleştirdi.

Chery TIGGO 9 C-DM Tanıtımı Yapıldı

Şanghay Otomobil Fuarı’nda tanıtımı yapılan TIGGO 9 C-DM modeli, Chery’nin yeni nesil estetik tasarım diline sahip olarak karşımıza çıkıyor. Chery TIGGO 9 C-DM modeli 64 bölgeli ADB-matrix farlar, elektrikli açılan gizli kapı kolları ve araç karşılama-uğurlama ışıklandırması gibi geleceğin tasarımına uygun bir yapıya sahip olarak geliyor.

Chery TIGGO 9 C-DM, hibrit motorunda 115 kW’a ulaşan bir güce sahip olacak. Aracın maksimum torku ise 220 Nm olarak karşımıza çıkıyor. Araç, sadece dört tekerlekten çekiş sistemi ile satışa sunulacak.

Chery ARRIZO Star Tanıtımı Yapıldı

Chery markasının konsept araçları arasında tanıtımını yaptığı bir başka modelde ARRIZO Star oldu. Chery ARRIZO Star modeli, altıncı nesil özel bir hibrit motor ile dördüncü nesil özel hibrit şanzımanı barındıran, Chery’nin yeni nesil Kunpeng süper performanslı elektrikli hibrit C-DM’siyle karşımıza çıkıyor.

Otomobil, 0’dan 100 kilometreye hızlanmasını yaklaşık olarak 3.0 saniyede tamamlayabiliyor. Otomobilin ortalama yakıt tüketimi ise 100 kilometre de 3.8 litre olarak ölçüldü. Aracın ulşabileceği menzil ise 1.500 kilometreye kadar çıkabilecek. Bataryanın şarjı ise yüzde 30’dan yüzde 80 doluluk oranına yalnızca 15 dakikada ulaşabilecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Elektrikli OMODA 5 ve JAECOO Modelleri Tanıtıldı

Chery markasının evrensel modelleri olan OMODA ve JAECOO modelleri Şanghay Otomobil Fuarı’nda ilk kez yeni modellerini tanıttı. Yakın geçmişte ülkemizde de satışa sunulan Chery OMODA 5 modeli, oldukça fazla ilgi görüyor. OMODA’nın ilk yüzde 100 elektrikli modeli olan OMODA 5 e-QUA modeli de bu fuar da tanıtıldı. Chery JAECOO 7 ve Chery JAECOO 9 isimli iki yeni model de ilk defa bu fuar da tanıtıldı.

Advertisement