Brad Pitt İle Lewis Hamilton Yarışacak!

Brad Pitt İle Lewis Hamilton Yarışacak!

​​​​​​​Dünyanın en ünlü aktörleri arasında yer alan Brad Pitt, Formula 1'in önde gelen pilotları arasında olan Lewis Hamilton ile karşılaşacak.

Dünyanın en ünlü aktörleri arasında yer alan Brad Pitt, Formula 1'in önde gelen pilotları arasında olan Lewis Hamilton ile karşılaşacak.

Amerikalı aktör Brad Pitt, Lewis Hamilton ile yarışacağını bizlerle paylaştı. Küresel anlamda en ünlü aktörler arasında yer alan Brad Pitt'in Lewis Hamilton ile yarışacağı İngiliz basını tarafından duyuruldu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Ünlü aktörün gişe rekorları kıran filminin çekimi esnasında Silverstone'da yer alan ilk geçit töreni Formula 1 efsanesi Lewis Hamilton'a karşı tamamlamak için özel bir izin aldığı da ifade edildi.

Brad Pitt'in yeni filmi için çekimlerin yapıldığı esnada Britanya Grand Prix'sinin ilk etabında Lewis Hamilton ile yarışacağı bizlerle paylaşıldı.

The Sun'da karşımıza çıkan bir haberde; Değeri oldukça fazla olan Formula 1 arabasının riske atıldığı ancak görüntülerin daha gerçekçi olmasını sağlamak adına böyle bir karara imza atıldığı da belirtildi. Formula 1'de yedi kez şampiyon olarak karşımıza çıkan 38 yaşındaki sürücünün dizide rol alacağı da ifade edildi.

İsmini bilmediğimiz bir senarist The Sun'a verdiği bir röportajda, "Brad Pitt'in Britanya Grand Prix'sinde sahada liderliğini izlemek, bu Temmuz ayında Silverstone'da TV izleyicileri ve hayranları için inanılmaz ve gerçeküstü bir an olacak" şeklidne görüş bildirdi.

Lewis Hamilton ise bu proje hakkında "Harika bir proje" ifadelerini kullandı. Brad Pitt ile iyi vakit geçirmenin oldukça önemli bir olay olduğunu da dile getirdi. Lewis Hamilton ile Brad Pitt ortak yapımı bu film önümüzdeki yıl vizyona girecek.

Advertisement