Audi Grandsphere Modelini Tanıttı

Audi Grandsphere Modelini Tanıttı

Audi Grandsphere modelini tanıttı. Tanıtılan konsept otomobilde otonom sürüş özellikleri bulunuyor.

Audi, IAA 2021'de tanıtacağı konsept otomobili Audi Grandsphere’i sevenleri ile paylaştı. 5,35 m uzunluğa sahip model dördüncü seviye otonom sürüş özellikleri sunuyor. Yolculuğa yeni bir boyut getiren model iç mekân, direksiyon simidi, pedallar veya ekranlar olmadan geniş bir iç tasarım deneyimi sunuyor. Sürücü ve yolcu için Audi Grandsphere modeline entegre edildiği dijital ekosistemin tüm işlevlerine erişim mümkün.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Audi’nin önümüzdeki yıllarda modellerinde yer vereceği teknolojileri ve tasarım özelliklerini üzerinde barındıran model Audi Grandsphere, teknoloji ve mobilitede konusunda oldukça iddialı.

İlerleyen Günlerde Audi Urbansphere Modeli Tanıtılacak

Dingil mesafesine sahip otonom bir spor otomobile dönüşebilen Skysphere modelini geçtiğimiz günlerde tanıtan marka Grandsphere modelini tanıttı. İlerleyen günlerde marka tarafından Urbansphere modelinin tanıtılmasını bekliyoruz.

Audi Grandsphere’de direksiyon simidi ve pedalların gizlendiğini belirtelim. Sürücü odaklı kokpiti ve yolcu bölümleri geniş bir salona dönüşebiliyor. Haliyle bu durum da tüm yolcular için yeni özgürlük alanları demek. Audi Grandsphere kabin içinde herkese özgürlük ve farklı deneyimler sunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlerleyen zamanlarda Audi Grandsphere hakkında detaylı bilgileri sizinle paylaşacağız. Siz de sitemiz üzerinden Audi güncel fiyat listesine ulaşabilir, size uygun araca bayiye gitmeden sahip olabilirsiniz.

Advertisement