80’inci Yıl Özel Versiyonu İle Jeep Wrangler Türkiye’de

80’inci Yıl Özel Versiyonu İle Jeep Wrangler Türkiye’de

Wrangler’ın 80’inci yıl özel versiyonu, ülkemizde 2.0 litrelik 272 HP’lik benzinli motor ve 8 ileri otomatik şanzıman birlikteliği ile karşımıza çıkıyor

Bu yıl 80’inci yaş gününü kutlayan Jeep’in ikonik modeli Wrangler’ın "80’inci Yıl" özel seri versiyonu, ülkemizde satışa sunuldu. İlk üretildiği gündne bu yana 2 milyonun üzerinde satış rakamına ulaşan ve en iyi arazi aracı olarak zirvelerde karşımıza çıkan Jeep Wrangler, bu yıl 80. yaş günün kutlamaya hazırlanıyor., Bu kapsamda üretilen Wrangler’ın '80’inci Yıl' özel seri versiyonu ülkemizde satışa sunuldu.

80 yıllık tarihinde markanın en önemli ve ikonik modellerinden biri olan, Willys’den devraldığı mirası 4X4 performansı ve ileri teknoloji ile birleştiren Wrangler’ın 80’inci yıl özel versiyonu, ülkemizde 2.0 litrelik 272 HP’lik benzinli motor ve 8 ileri otomatik şanzıman birlikteliği ile karşımıza çıkıyor. Üst düzey 4x4 yeteneği ve kapsamlı güvenlik donanımlarıyla müşterilerle buluşan modelin ne gibi değişimler geçirdiği ise merak konusu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Jeep Wrangler modelinin 80’inci yıl özel versiyonu, sıradışı tasarımına ek olarak 80’inci yıl vurguları ve sahip olduğu güvenli sürüş yardımcılarının yanı sıra sunduğu teknolojilerle de oldukça dikkat çekiyor.

İç Mekanda Tungsten Dikişli Koltuklar Yer Alıyor

Wrangler’ın özel versiyonunun iç mekanında Jeep’in diğer 80 Yıl versiyonlarında olduğu gibi granit kristal detaylara yer verildiğini görebiliyoruz. Ayrıca “80 Yıl” logosu dikkati çekiyor.

Wrangler modelinin iç mekanında tungsten dikişli ve özel logolu deri koltuklara yer verildiğini belirtelim. modelin bu özel versiyona özel siyah ön konsol araç içerisinde yer alıyor. Sürücüsüne konforlu bir yolculuk vadeden Wrangler’ın iç mekanında ayrıca özel ısıtmalı deri koltuklar ve direksiyon simidi, çift bölgeli otomatik klima sistemi, Premium LED iç aydınlatma ve kapı panellerine yer verildiğini de belirtelim.

Araç, gövde rengi 3 parçalı açılabilir hard top tavan ve gövde rengi çamurluklar, 18 inç granit gri alaşımlı jantları ile öne çıkıyor.