2024 Subaru Impreza’nın Tanıtımı Gerçekleştirildi

2024 Subaru Impreza’nın Tanıtımı Gerçekleştirildi

Subaru, 2024 model Impreza'nın tanıtımını gerçekleştirdi. Önceki nesilleri ile kıyasladığımızda oldukça sıradan bir görünüme sahip olan otomobil, 2023 yılında ön siparişe açılmış olacak. Aracın fiyatı da o dönemlerde açıklanacak..

Subaru, 2024 model Impreza'nın tanıtımını gerçekleştirdi. Önceki nesilleri ile kıyasladığımızda oldukça sıradan bir görünüme sahip olan otomobil, 2023 yılında ön siparişe açılmış olacak. Aracın fiyatı da o dönemlerde açıklanacak.

Japon otomobil üreticisi Subaru, sevilen kompakt otomobili Impreza'yı tamamen yenilemiş bir biçimde karşımıza çıkarıyor. Geçmişte beş nesil gören hatchback otomobil, nispeten yeni bir tarza ve teknik detaylara sahip olduğunu görüyoruz.

Geleneksel bir far tasarımına sahip olan Impreza, geniş sayılabilecek bir ızgarayla karşımıza çıkıyor. Araca özellikle önden incelediğinizde günümüzün fütüristik tasarım çizgilerinden oldukça farklı bir görünüm sunduğunu görüyorsunuz. Aracın arka kısmını incelediğimizde gövdeden uzayan stoplar karşımıza çıkıyor.

2024 Subaru Impreza'nın iç kısmına baktığımızda, üst donanım paketlerinde 11,6 inç boyuta ulaşan 7 inç boyutlu dikey bilgi-eğlence ekranının yer aldığını görüyoruz. Kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto desteği sunan bilgi-eğlence ekranı ile analog gösterge ekranı ise dikkat çekiyor. Gösterge ekranının ortasında sürücünün bilgilendirilmesini sağlayan bir yol bilgisayarı yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaputu kaldırdığımızda, Base, Sport ve RS donanım paketleri için iki farklı motor seçeneği yer alıyor. Base ve Sport donanım paketinde 2.0 litrelik dört silindirli motor tercih edildiğini görüyoruz. Bu motor 152 beygir gücüne sahip ve 197 Nm tork üretebiliyor. RS donanım paketinde ise 182 beygir gücüne sahip ve 241 Nm tork üreten yine dört silindirli 2.5 litrelik motor yer alıyor.

Subaru, 2023 yılı yıl içerisinde Impreza’nın siparişlerini almaya başlayacak. Aracın fiyatı ise lansmana yakın bir dönemde duyurulacak.

Advertisement