2024 Chevrolet Silverado HD ZR2’in Teaser Görüntüleri

2024 Chevrolet Silverado HD ZR2’in Teaser Görüntüleri

​​​​​​​Chevolet, güncellenmiş 2024 modeli Siverado HD ZR2 için bir duyuru yayınladı ve burada ZR2'nin seriye geldiğini açıkça ifade etti.

chevrolet, güncellenmiş 2024 modeli Siverado HD ZR2 için bir duyuru yayınladı ve burada ZR2'nin seriye geldiğini açıkça ifade etti. Günümüz itibari ile ZR2'nin tam olarak ne zaman ortaya çıkacağına dair bir bilgi olmasa da, kendisinin 2024 modeli olarak gelmesi bekleniyor. Şu an elimizde bulunan bilgiler, yenilenen Silverado HD'nin üretimi 2023 yılının ilk yarısına kadar başlamayacağı olduğunu söyleyelim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bu aşamada şirket, yükseltilmiş arazi araçları için ZR2 takma adını ayırdığından dolayı açıkça bir görünüm paketi getirmeyeceğini ön görüyoruz. Tahminimize göre, 35 inç Goodyear Wrangler MT lastiklerini burada görebileceğimizi söyleyebiliriz. Silverado ZR2'den farklı olarak daha da yükseltilmiş bir süspansiyon ile gelebilir.

2024 model yılı adına önemli bir seviyede güncelleme yapılan standart Silverado HD ile ilgili de bilgileri de paylaşalım. Yeni dijital iç mekan ile karşımıza çıkan model, yeni bir orta konsolda 13,4 inç dokunmatik ekran ile göreceğiz. Belirli tercihlere göre ayarlanabilen 12,3 inç dijital gösterge ekranı da sürücüye doğru hafif bir şekilde eğilimli olarak karşımıza çıkıyor.

2024 Silverado HD'nin bu hafta Teksas Eyalet Fuarı'nda ilk kez otomobil severlerin karşısına çıkacağını belirtmek isteriz.

Advertisement