2023 Model Hyundai i10’un Tanıtımı Yapıldı

2023 Model Hyundai i10’un Tanıtımı Yapıldı

​​​​​​​Hyundai, 2023 model i10 modelinin tanıtımını gerçekleştirdi. Otomobil de küçük makyajlamalar yapıldı ve yeni teknolojik özellikler eklendi.

Hyundai, 2023 model i10 modelinin tanıtımını gerçekleştirdi. Otomobil de küçük makyajlamalar yapıldı ve yeni teknolojik özellikler eklendi. Hyundai i10 üretimi 2023 yılının nisan ayında ülkemizde başlayacak.

Türkiye de en ucuz otomobil olarak satılan i10, Hyundai tarafından makyajlandı. Hyundai tarafından düzenlenen etkinlikte Hyundai i10 tanıtımı gerçekleştirildi. 2023 Hyundai i10 donanım ve teknolojik olarak yeniliklere sahip olacak.

Hyundai tarafından 2019 yılında ilk defa kullanılan kasa, 2023 yılında da i10 da kullanımına devam edecek. Aracın farları ve stopların da ise makyajlamaya gidildi. Bununla birlikte; Hyundai i10 da yer alan 15 inç jantlarda da güncellemeye gidildi. Hyundai, i10 modelinde 2023 yılında yeni renk opsiyonlarını da kullanıcılarına sunacak. Bunun yanı sıra kullanıcılara çift renk seçeneği de sunuluyor.

Hyundai İ10 modelinin iç kısmında da tasarımsal değişikliklere gidildi. Araçta ambiyans aydınlatmaya yer verildi. Bu ambiyans aydınlatma yalnızca ön koltuklarda kullanılabiliyor. Hyundai i10 da artık dijital gösterge ekranı da yer alacak. Hyundai i10 modelinde 8 inç boyutunda bir bilgi eğlence ekranı yer alıyor. Bu yeniliklerden başka aracın iç kısmında görsel olarak başka bir yenilik göze çarpmıyor.

2023 model Hyundai i10 da aracın ön ve arka kısmında şarj edebilmek için USB Type-C girişleri yer alıyor. Araç da 4G bağlantı desteğine sahip olan eCall da bulunuyor. Bu özellik sayesinde navigasyon haritası uzaktan güncellenebilecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Güney Koreli otomobil üreticisi Hyundai, i10 da sürüş sistemlerinde güncellemeye gitti. Yapılan bu güncelleme ile araçta yer alan önden çarpışma engelleme sistemine, bisikletleri algılayacak bir teknoloji getirildi. Ayrıca Hyundai i10 da arka koltuk uyarı sistemi ve şerit takip sistemi de 2023 model yılında bulunuyor. Hyundai i10 da ilk defa kullanılacak olan arka koltuk uyarı sistemi, arka koltukta oturan kişi kalktığında, sürücü tarafından yolcunun unutulmamasına dair uyarı veriyor.

Hyundai tarafından yapılan paylaşıma göre i10 üretimi 2023 yılının nisan ayında İzmit'te bulunan fabrikada başlayacak. Şu an da güncel i10 fiyatı 359.000 TL’den başlıyor. İ10 modelinin makyajlı halinin fiyatı ise satışa sunulacağı tarihe yakın bir zamanda belli olacak.

Advertisement