2023 Chevrolet Silverado EV Agresif Yapısıyla Bizleri Kendine Hayran Bıraktı

2023 Chevrolet Silverado EV Agresif Yapısıyla Bizleri Kendine Hayran Bıraktı

Chevrolet Silverado EV tanıtıldı. Chevrolet, bu güçlü araçta en büyük Ultium pil donanımıyla beraber tek şarjla 643 km menzil mesafesi sunuyor.

2023 Chevrolet Silverado EV tanıtıldı. Chevrolet, bu güçlü araçta en büyük Ultium pil donanımıyla beraber tek şarjla 643 km menzil mesafesi sunuyor. Kaputun altına yer alan çift motorlar, gücünü dört tekerlekten çekiş sistemiyle 673 beygir güç ve 1.063 Nm tork üretimi sağlamakta bu gerçekten harika bir değer.

Silverado’dan Harika Mod; "Wide Open Watts"

Araç "Wide Open Watts" ismindeki moda ile birlikte, 0'dan 100 km/sa hızlanması 4.5 saniyenin altında tamamlıyor. Araç hızlı şarj özelliği sayesinde, 10 dakikada 160 km menzil sağlayabiliyor. Silverado, EV dünyasındaki rekabeti oldukça kızıştıracak.

Silverado EV, WT ve RST paketleri ile çıkacak. Yukarıdaki değerler RST'ye ait ama WT paketi ile arasında farklılıklar göze çarpmakta. WT paketinde de 643 kilometrelik menzil mesafesi korunmuş ama güçte düşüş yaşanmış. WT modeli 516 beygir güç ve 834 Nm tork üretimi sağlamakta.

2023 Chevrolet Silverado EV Teknolojik Gelişmeleriyle Fark Yaratıyor

Aracın iç kabininden bahsedecek olursak RST, 11 inç bir dijital gösterge ekranına kadar uzanmakta olan 17.0 inçlik büyük orta ekrana sahip. Dijital ekranların her iki donanım paketinde de yer aldığını belirtelim. Araçtan ekstra bir özellik bekliyorsanız, RST'de ayrıca 14 inçlik bir baş üstü ekranı da bulunuyor, WT paketinde ise bu kadar detay bulunmamakta. Chevrolet araç hakkında fazla bir detay söylemese de araç kendi dijital ekranına sahip.

İki pick-up modeli de GM şirketi tarafından kendi içlerinde geliştirilmekte olan ve sıkça güncellemeler yapan yeni Ultifi Linux tabanlı yazılım platformundan çalışmalarını yürütüyor. Hatırlatmamız gereken bir diğer konu ise her iki araçta da klima ve radyo işlevleri için hala manuel kontrol ögeleri yer alıyor.

Advertisement