2023 Buick LaCrosse'un MIIT Görüntüleri Paylaşıldı

2023 Buick LaCrosse'un MIIT Görüntüleri Paylaşıldı

LaCrosse’nin dördüncü nesli Buick tarafından 2023 yılında satışa çıkarılması hedefleniyor.

LaCrosse’nin dördüncü nesli Buick tarafından 2023 yılında satışa çıkarılması hedefleniyor. Çin Halk Cumhuriyeti Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı'nın (MIIT) web sitesinde araç ile ilgili oldukça detaylı görüntüler yayınlandı ki bu görüntüler yayınlanana kadar otomobilin kendisi ile ilgili elimizde yeterli sayıda bilgi mevcut değildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Buick'in gelecekteki stilinin bir çağrışımı olarak Haziran ayında tanıtımı gerçekleştirilen Wildcat EV Konsepti'nden tasarım olarak esinlenildiğini LaCrosse’ye ilk bakışta söyleyebiliriz.

Toplamda 4.9 metre uzunluğuna sahip olan 2023 LaCrosse'un, eski model ile kıyasladığımızda 3 santimetre daha kısa olduğunu görüyoruz. Araç ayrıca 1.86 metre genişliğe sahip ve 2.9 metre uzun aks aralığı ile mevcut model ile aynı boyutlarda karşımıza çıkıyor. 1.4 metre yükseklik ile araba, mevcut modelden 1 santimetre daha uzun olarak gelecek.

2.100 kilogram ağırlığa sahip olan araç, 18 ile 19 inç jant opsiyonlarıyla sunulduğunu belirtelim. Yeni LaCrosse, 229 beygir güce sahip turboşarjlı 2.0 litrelik benzinli motora sahip olarak karşımıza çıkacak. Otomobil azami olarak 230 kilometre hıza ulaşabiliyor. Eski model aynı motorla sunuluyor fakat toplam 237 hp için fazladan 10 hp üretimi gerçekleştiriyordu.

Buick LaCrosse'un resmi tanıtımı ise 2023 yılının Nisan ayının ortalarında Şanghay Otomobil Fuarı'nda yapılacağına dair iddialar olduğunu da paylaşalım.

Advertisement