2022 Toyota Corolla Cross Hibrit Tanıtıldı

2022 Toyota Corolla Cross Hibrit Tanıtıldı

​​​​​​​Toyota Corolla Cross, artık hibrit seçeneği ile de karşımıza çıkacak. 2022 Toyota Corolla Cross Hibrit ile beraber, Toyota'nın daha verimli olan beşinci nesil hibrit sistemiyle de ilk kez karşılaşıyor olacağız.

Toyota Corolla Cross, artık hibrit seçeneği ile de karşımıza çıkacak. 2022 Toyota Corolla Cross Hibrit ile beraber, Toyota'nın daha verimli olan beşinci nesil hibrit sistemiyle de ilk kez karşılaşıyor olacağız.

Yeni Cross hibrit standart dört tekerlekten çekiş seçeneği ile karşımıza çıkıyor. Diğer Toyota Corolla Cross modellerinde isteğe bağlı bir opsiyon olarak sunulduğunu da söyleyelim.  Hibrit modeli, standart hibrit olmayan modele kıyasla 27 beygir gücü daha fazla güce sahip olup 196 beygir gücü üreten bir elektrikli dört silindirli bir motor aracılığıyla karşımıza çıkıyor. 100 km hıza 8.0 saniyede ulaştığını belirtelim. Hibrit olmayan modellere gör, bir saniyeden daha hızlı olduğunu söyleyebiliriz.

Aracın ön yüzeyinde küçük geliştirmeler yapıldı. Kullanıcılar S, SE ve XSE modellerinde bulunan Spor seçenekleriyle beş farklı donanım (LE, XLE, S, SE ve XSE) arasından tercih yapabilecek.

Elektrikli aktarma organları ile birlikte Corolla Cross Hibrit, yeni ve geliştirilmiş Toyota multimedya sistemini alarak fark yarattığını söyleyebiliriz. Standart olarak karşımıza çıkan 8.0 inç dokunmatik ekranda yeni özellik olarak kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto bağlantısını görüyoruz.

2022 Toyota Corolla Cross Hibrit’in fiyatının ne kadar olacağına dair yapılan resmi bir açıklama olmadığını da belirtelim. 2022 Toyota Corolla Cross, 23.660 dolardan başlayan fiyatlar ile satışta olduğunu da söyleyelim.