2022 Honda CR-V Hibrit İçin Teaser Zamanı

2022 Honda CR-V Hibrit İçin Teaser Zamanı

​​​​​​​Honda firması, 2022 CR-V'nin resmi olarak teaser'larını paylaştı. Yakın bir zaman da karşımıza çıkacak olan yeni nesil kompakt crossover'a sağlıklı bir bakış atmamızı olanak sağlayan fotoğrafları galerimizden inceleyebilirsiniz. Mayıs ayının ilk za

Honda firması, 2022 CR-V'nin resmi olarak teaser'larını paylaştı. Yakın bir zaman da karşımıza çıkacak olan yeni nesil kompakt crossover'a sağlıklı bir bakış atmamızı olanak sağlayan fotoğrafları galerimizden inceleyebilirsiniz. Mayıs ayının ilk zamanlarında, bir sonraki CR-V ve CR-V Hibrit'in bu yıl çıkacağına dair bir onay alındıktan sonra bu fotoğrafların paylaşıldığını söyleyelim.

Böylelikle, 2022 Honda CR-V'nin satışa çıkış tarihi için de geri sayım başlamış oldu. Honda CR-V, hem ön hem de arka uçta çok daha keskin görüntüsü ile karşımıza çıkıyor. Farlar, daha önce tanıtılan Prologue elektrikli crossover'da gördüklerimize benzer bir tasarım taşıyor, aynı zamanda önceki versiyonuna göre farların daha dar olduğunu görüyoruz.

Öndeki fileli ızgaraya geniş yuvalardan oluşurken, alt köşelerde ise havalandırması bulunan koyu vurgular karşımıza çıkıyor. Honda, önceki modeline göre bu sefer yan aynaları da kapı panellerine monte etmiş bir tasarım ile karşımıza çıkıyor.

Honda, bu yaz yeni 2022 CR-V'yi çok daha sportif bir sürüş deneyimi sunarak ve gelişmiş bir hibrit sistem olarak tanıtmayı planlıyor.