Tesla, Türkiye Pazarına Giriş Yapmaya Hazırlanıyor

 Tesla, Türkiye Pazarına Giriş Yapmaya Hazırlanıyor

​​​​​​​Tesla firması, Türkiye pazarında satış, servis ve şarj ağı için çalışmalarını hızlandırmaya başlayan Tesla, lansman için sayılı günler kaldı.

Tesla firması, Türkiye pazarında satış, servis ve şarj ağı için çalışmalarını hızlandırmaya başlayan Tesla, lansman için sayılı günler kaldı.

Tesla Türkiye CEO’su Kemal Geçer, lansmana kadar hiçbir aktif veya ön satış faaliyetleri olmayacağını belirterek, “Tesla ürün ve servisleri sadece kendi mağazalarımızda ve kendi websitesimizde sunulacaktır” ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kemal Geçer’in Tesla Türkiye CEO’su olarak göreve başlamasından sonra, satış ve servis ekipleri de kuruldu. Lansman için sayılı günleri kalan Tesla, ilk hızlı şarj istasyonlarını İstanbul ve Bolu’da kurdu. Diğer iller için de şarj istasyonları yolda.

Tesla ürün ve servisleri sadece kendi mağazalarımızda ve kendi web sitemizde sunulacağını belirten Tesla Türkiye CEO’su Kemal Geçer, Tesla da bayilik sistemi olmayacağını söyledi. İlk mağaza İstanbul’da daha sonra da İzmir ve Ankara’da açılacağını söyledi.

Advertisement