2022 Nissan Sentra Modelinin Özellikleri Belli Oldu

2022 Nissan Sentra Modelinin Özellikleri Belli Oldu

Nissan Sentra’nın 2022 yılında gelecek yeni modelinin detayları ortaya çıkmaya başladı. ‘Paketler’ halinde sunulacak yeni özellikler aracın toplam maliyetini oldukça düşürüyor. Ancak Sentra serisinin değerini katlayarak artırdığını belirtelim.

Özellikle ABD’de elde ettiği başarılarla satışları oldukça yükselen Nissan Sentra’nın 2022 yılında gelecek yeni modelinin detayları ortaya çıkmaya başladı. ‘Paketler’ halinde sunulacak yeni özellikler aracın toplam maliyetini oldukça düşürüyor. Ancak Sentra serisinin değerini katlayarak artırdığını belirtelim.

Nissan, sedan serisi otomobillerine yeni bir boyut kazandırdığı Nissan Sentra modeline 2022 yılı için yeni eklemeler yapacak. Akıllara gelen ilk detay Nissan'ın yeni eklemelerle müşterilerine sunacağı Sentra modelinin geçtiğimiz hafta Türkiye fiyatı açıklanan Honda Civic’den daha ucuz olup olmayacağı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Nissan Sentra modeline eklenmesi gündemde olan yeni özellikler paket halinde geliyor. ‘All-Weather Package’ ismi ile anılan paket yalnızca SW modellerde geçerli olan 20 bin 570 dolar değerinde bir paket olarak karşımıza çıkıyor. Paket içerisinde çift bölgeli klima kontrolü, ısıtmalı ön koltuklar, ısıtmalı direksiyon simidi ve uzaktan motor çalıştırma özelliklerini yer alıyor. All-Weather Package, aracın toplam diyatını 590 dolar artırıyor diyebiliriz.

Alternatif Donanımlar Yer Alacak

'Midnight Edition Package' ismi ile anılan paket ve 22 bin 100 dolarlık fiyata sahip olan Sentra paketi; yalnızca SR modeller için siyah V formlu ızgara, arka spoiler, arka difüzör, siyah amblem ve siyah 18 inç alüminyum alaşımlı jant özellikleri yer alıyor. Midnight Edition Package, aracın toplam maliyetini ise 695 dolar artırıyor. 18 inç alüminyum alaşımlı siyah jantlar, S ve SV modellerine ayrıca sunulan bir özellik olsa da maliyeti 690 dolar olarak karşımıza çıkıyor. Bu da demek oluyor ki Midnight Edition Package ile gelen diğer bütün özellikler yalnızca 5 dolar daha pahalı ve bu da çok dikkat çekiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Nissan, bununla beraber aile aracı olan Sentra serisinin tamamına eklediği Safety Shield 360 paketi ile de araçlara yaya algılama sistemi ve ön ve arka frenleme, arka çapraz trafik asistanı, kör nokta izleme, akıllı sürüş asistanı ve şeritte kalma asistanı özellikleri de sunuyor. Toplam fiyatı 25 bin doları bile bulmayan Sentra serisi, kendisinden çok daha pahalı araçlarla rekabet edebilecek düzeyde dizayn edilmiş diyebiliriz. Bu da Nissan’ı, otomobil alıcıları tarafından tercih edilen ilk markalar arasında tutuyor.

Siz de sitemiz üzerinden tüm marka ve model araçlar için fiyat teklifi alabilir, araç karşılaştırmaları yapabilir ve size uygun sıfır km araca bayiye gitmeden sahip olabilirsiniz.