2022 Hyundai Ioniq 6 Almanya'da Test Edilirken Görüntülendi

2022 Hyundai Ioniq 6 Almanya'da Test Edilirken Görüntülendi

Hyundai, önümüzdeki birkaç sene içerisinde tamamen elektrikli araç furyasını genişletmek için oldukça önemli planlar yapmaya başladı. Güney Kore menşeili otomobil devi şubat ayı içerisinde Ioniq 6 sedan'ın yakında katılacağı yeni Ioniq alt markasının ilki

Hyundai, önümüzdeki birkaç sene içerisinde tamamen elektrikli araç furyasını genişletmek için oldukça önemli planlar yapmaya başladı. Güney Kore menşeili otomobil devi şubat ayı içerisinde IONIQ 6 Sedan'ın yakında katılacağı yeni Ioniq alt markasının ilki olan Ioniq 5 modelini sevenleri ile paylaşmıştı. CarSpyMedia adlı YouTube kanalında yer alan yeni bir videoda, aracın hareket halindeyken nasıl görüneceğine dair bizleri aydınlatan görüntülere yer verildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Almanya'nın bazı yollarında seyir halinde görüntülenen model üzerinde kamuflaj görmeye devam ediyoruz. Araç, konsept olarak şık görünüyor.

E-GMP platformunu Kullanıyor

Ioniq 6 modelinin Hyundai'nin yeni Hyundai Ioniq 5'in ve Genesis ve Kia modelleri de dâhil olmak üzere markanın bazı elektrikli otomobillerinin temeli olan E-GMP platformu üzerine kuruluyor. Bu durum da paylaşılan platformun Ioniq 5'in güç aktarma organlarının IONIQ 6'da olabileceği ihtimalini doğuruyor. Aracın tek motorlu arkadan çekişli modeli, yaklaşık 482 km menzil mesafesi sunuyor.

Bugünlerde yüksek performanslı bir N varyantının da bir noktada gelmesini ve çok daha fazla performans sunacağını belirtelim. Ancak bunun gerçekleşmesi için hala önümüzde uzun bir zaman var.

Hyundai modeli ile ilgili detaylı bilgiyi ilerleyen zamanlarda sizlerle paylaşacağız. Ayrıca sitemiz üzerinden Hyundai fiyat listesi ve tüm markaların fiyat listesine ulaşabilirsiniz.