2022 Audi E-tron Render Görüntüleri Elimizde

2022 Audi E-tron Render Görüntüleri Elimizde

E-Tron makyajlanması dedikoduları çıkmasından bu yana hayranlarını heyecanlandırmıştı. Belli bir zaman sonra resmi olarak tanıtılmasıyla heyecanlı bekleyiş bitti.

Audi E-Tron makyajlanması dedikoduları çıkmasından bu yana hayranlarını heyecanlandırmıştı. Belli bir zaman sonra resmi olarak tanıtılmasıyla heyecanlı bekleyiş bitti. Zaten birçok kişiye göre E-Tron üç yaşında bir araç olduğundan daha fazla performans göstermesi için kesinlikle makyajlanması gerekmekteydi. Bu makyajlama işlemi diğer gördüğümüz makyajlamalara benzemediğini belirtebiliriz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Audi'nin E-Tron'u tam şarj ile 600 km menzil alabilen bir araç olacağı ve ödül almaya hak kazanacağı konuşulmakta. Araçta aynı zamanda yeni bir ızgara, yeniden tasarlanan farlar ve yenilenen tamponlarla makyajlanması yapılacak.

Almanya’da test aşamasındaki aracın casus fotoğraflarını ele alarak makyajlı E-Tron için detaylı render oluşturuldu. Yenilenen E-Tron, ve E-Tron Sportback'in çok az kamuflajla yakalandığını göz önünde bulundurursak, kapak fotoğrafındaki render çalışması neredeyse kusursuz olmuş diyebiliriz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Makyajlı E-Tron'un, 2022'nin son aylarında piyasaya sürüleceğini ve satışına başlanacağını söyleyelim. Bu araçtan sonra ise Audi araç yelpazesine yeni bir üye gelmesi bekleniyor ismi ise Q6 E-Tron olacak. E-Tron ise yavaş yavaş yerini yeni otomobillere bırakacak ve yerini 2026 yılında tamamıyla yeni bir model olan Q8 E-Tron'a bırakacak.

Advertisement