Yerli Otomobil Togg T10X İçin Ön Sipariş Süreci Başladı

Yerli Otomobil Togg T10X İçin Ön Sipariş Süreci Başladı

Ülkemizde merakla beklenen yerli otomobil Togg, T10X modeli ile satışa sunuldu. Satışa sunulan Togg T10X, 953.000 bin TL'den başlayan fiyatlar ile ön siparişlerine başladı.

Ülkemizde merakla beklenen yerli otomobil Togg, T10X modeli ile satışa sunuldu. Satışa sunulan Togg T10X, 953.000 bin TL'den başlayan fiyatlar ile ön siparişlerine başladı. Modelin üç versiyonu bulunuyor.

Elektrikli araç, C-SUV gövde tipiyle karşımıza çıkarken başlangıç fiyatı olarak 953.000 TL fiyat belirlendi. Yerli otomobil Togg’u almak isteyenler, 16-27 Mart tarihleri arasında www.togg.com.tr ve Trumore dijital platformu üzerinden ön sipariş verilebilecek. Yerli otomobil Togg’a sahip olmak isteyen kişiler, bu tarih aralığında ön siparişe katıl butonuna basarak talep oluşturabilecekler.

​​​​​​​

Togg T10X ön siparişleri, kura yöntemiyle yeni sahiplerini bulacak. Yerli otomobil Togg satın almak isteyenler, ön sipariş sürecine katılmak için 60.000 TL ön ödeme yapması gerekiyor. Ön ödeme, kredi kartı ya da nakit olarak yapılabilecek. Aracın ön sipariş hakkını kazanan kullanıcılara, araç teslimatı öncelik sırasına göre yapılacak.

Kuraya katılan herkes, ön ödemeden önce aracını kendi isteğine göre konfigürasyon ayarlarını düzenleyebilecek. Yerli otomobil Togg’un ön sipariş hakkını kazananlar ise 28 Mart tarihinde noter huzurunda yapılacak dijital çekiliş sistemi ile belirlenecek. Kura sonucu Togg sahibi olmak için açıklanan ön sipariş sahipleri, teslimat önceliğine göre sıraya alınacak. Aracın teslimat tarihleri de T10X modelinden seçilen versiyonun yaklaşık teslimat dönemi ile ön sipariş hakkı kazanan kullanıcının kuradaki yeri dikkate alınarak yapılacak.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

10 Adımda Togg T10X Sahibi Olun

  • Trumore uygulaması ya da www.togg.com.tr internet sitesi üzerinden Tru.ID oluşturun.
  • T10X modelinden dilediğiniz versiyonu seçin.
  • Seçtiğiniz T10X versiyonunu dilediğiniz şekilde konfigüre edin.
  • Aracın dış ve iç tasarımını ayarlayın.
  • Araçta yer alan opsiyonel donanım paketlerini inceleyip size uygun olanları ekleyin.
  • Ön sipariş sözleşmesini okuyup, onaylayın.
  • Trumore e-Cüzdanınıza 60.000 TL aktarıp ön siparişinizi tamamlayın ve çekilişe katılmaya hak kazanın.
  • Çekiliş sonuçları 28 Mart tarihinde noter gözetiminde yapılacak.
  • Çekiliş sonucu adınız kazanan listede yer alıyorsa kalan ödemenizi gerçekleştirin.
  • 2023 yılı içinde teslimatı yapılacak olan T10X modelinin sahibi olun.
Advertisement