Yeni Range Rover Ülkemizde 5.4 Milyon TL'ye Satışa Sunulacak

Yeni Range Rover Ülkemizde 5.4 Milyon TL'ye Satışa Sunulacak

Range Rover, 3 litre hacmine sahip 350 bg güç üretme kapasitesine sahip, Mild Hybrid teknolojili dizel motoru ile standart ve uzun aks aralığı seçenekleri ile 2022 yılında ülkemizde satışa sunulacak. HSE ve Autobiography’ye ek olarak Yeni Range Rover, lan

Range Rover, 3 litre hacmine sahip 350 bg güç üretme kapasitesine sahip, Mild Hybrid teknolojili dizel motoru ile standart ve uzun aks aralığı seçenekleri ile 2022 yılında ülkemizde satışa sunulacak. HSE ve Autobiography’ye ek olarak Yeni Range Rover, lansman senesine özel First Edition donanım paketi ile de kullanıcıların beğenisine sunulacak. Ülkemizde ise aracın başlangıç fiyatı 5.468.000 TL olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Land Rover’ın modern tasarım felsefesi doğrultusunda Yeni Range Rover’da görülen sofistike yüzey ve çizgiler; gözü yormayan, yalın ve modern bir görüntü sunarken aynı zamanda aracın 0,30 cd’lik sürtünme katsayısına da destek oluyor. Markanın MLA-Flex olarak adlandırdığı esnek modüler mimarisi, kullanıcısına daha geniş yaşam alanıyla birlikte daha dinamik bir sürüş imkânı sunuyor. Ayrıca Land Rover'ın Entegre Şasi Kontrol Sistemi, bugüne kadar Land Rover’ın geliştirdiği en yetenekli ve teknolojik şasi olma özelliğini de üzerinde barındırıyor.

Range Rover, Land Rover'ın ödüllü Pivi Pro bilgi-eğlence teknolojisini şimdiye kadar sahip olduğu en büyük dokunmatik ekranla bir adım ileriye taşıyor. İç mekânın mimari hafifliğini somutlaştıran 13,1 inçlik kavisli ekran, tüm ana araç fonksiyonlarının kontrolünü sağlıyor.

Dijital LED Far Teknolojisini Üzerinde Barındırıyor

Yeni Range Rover sahip olduğu üst düzey konfor ve lüksü, gelişmiş teknolojik donanımları ile birleştiriyor. Bu donanımlar arasında en dikkat çekeni Dijital LED far teknolojisi. Bu teknoloji sayesinde farlar, yaklaşık 500 metrelik alanı aydınlatarak daha geniş bir görüş alanı sunuyor. Dijital LED far teknolojisi, milyonlarca mikro aynadan oluşan bir filtre kullanarak ışık hüzmesini istenilen noktaya yüksek çözünürlükle bizlere sunuyor. Yeni Range Rover, Kabin Hava Temizleme Sistemi Pro ile lüks SUV segmentine öncülük ediyor. Dual-NanoeTM X teknolojisini kullanan sistem, kokuları ve virüsleri önemli ölçüde azaltırken bununla beraber PM2.5 Kabin Hava Filtrelemesi ile hava kalitesini de en üst seviyeye çıkarmayı amaçlıyor.