Yeni Nesil Hyundai Santa Fe Görüntülendi!

Yeni Nesil Hyundai Santa Fe Görüntülendi!

Hyundai markası yeni Santa Fe modeli için kapsamlı değişiklikler ile karşımıza çıkıyor. Öyle ki Hyndai markası, mevcut modelden farklı bir görüntü ile karşımıza çıkacak bir SUV ile karşımıza çıkacak.

Hyundai markası yeni Santa Fe modeli için kapsamlı değişiklikler ile karşımıza çıkıyor. Öyle ki Hyundai markası, mevcut modelden farklı bir görüntü ile karşımıza çıkacak bir SUV ile karşımıza çıkacak. Yeni Hyundai modeli mevcut nesle göre daha uzun ve geniş olarak karşımıza çıkıyor. Yeni Santa Fe, geniş cüssesine kıyasla bir hayli küçük görünen jantlar ile karşımıza çıkıyor.

Hyundai modelinin arka kısmını incelediğimiz zaman Hyundai markasının dönüş sinyallerini tamponun altına yerleştirdiğini görüyoruz. Bu da demek oluyor ki aracın arkasına baktığınız zaman sürücünün sola mı yoksa sağa mı gitmek istediğini göremeyeceğinizi ifade edebiliriz. Hyundai markasının yeni nesli geniş bir ışık çubuğu ile karşımıza çıkıyor.

Haberimizde yer alan prototip, yerden hatırı sayılı bir şekilde yükseklik ile karşımıza çıkıyor. Tamponda bizleri karşılayan kesikten de anlıyoruz ki bu yüksek olasılıkla yeni Santa Fe modelinin daha küçük bir seçeneği için ayrılan tek egzoz ucunu bizlere gösteriyor.

Hyundai modelinin iç mekânına dair henüz bir bilgimiz yok. Mart ayı içerisinde yayınladığımız fotoğraflara baktığımız zaman ekranlarla dolu ön paneli ortaya çıkarıyor. Geleneksel düğmelerin varlığı araçta devam ediyor. Santa Fe modelinin direksiyon simidinin arkasında vites değiştiricilerin de bulunduğunu ifade edelim.

Haberimizin sonlarında Hyundai markasının aracının dünya prömiyerinin 2023 yılının sonlarına doğru yapmasını beklediğimizi de ifade edelim.