Yeni Hyundai Santa Fe Modelinin Tasarımı Ortaya Çıktı

Yeni Hyundai Santa Fe Modelinin Tasarımı Ortaya Çıktı

Ağustos ayı içerisinde dünya tanıtımı ile karşımıza çıkacak Hyundai Santa Fe modelinin ilk görselleri bizlerle buluştu. Hyundai Motor Company, tepeden tırnağa radikal bir şekilde karşımıza çıkıyor.

Ağustos ayı içerisinde dünya tanıtımı ile karşımıza çıkacak Hyundai Santa Fe modelinin ilk görselleri bizlerle buluştu. Hyundai Motor Company, tepeden tırnağa radikal bir şekilde karşımıza çıkıyor. Yeni Santa Fe modeli dikkatleri üzerine çekiyor ve beşinci nesil ile D-SUV segmentinin dikkat çeken modellerinden olmaya geliyor.

Bir önceki jenerasyona göre daha güçlü izlenimler ile karşımıza çıkan model incelikle detaylandırılmış bir dış tasarım ve genişletilmiş bagaj kapağı ile karşımıza çıkıyor. Araç geniş ve çok yönlü bir iç mekân ile karşımıza çıkıyor. Yeni Santa Fe modelinin kutuya benzeyen şekli şekli ve farklı silueti, uzun dingil mesafesi ve geniş bagaj kapağı alanından yararlanıyor.

Aracın önü, yüksek motor kapağı ve H şeklindeki farları, cesur ve keskin çamurluklarla birleşiyor. H şeklindeki ön farlar, görsel bütünlüğü artırmak için H motifli alt ön tasarımla uyum sağlıyor. Böylece, H şeklindeki tasarım öğeleriyle Hyundai'nin "H" amblemi yeniden yorumlanıyor.

Yandan bakıldığında uzatılmış dingil mesafesi de cesur bir tavan hattı oluşturuyor. Çamurlukların etrafındaki güçlü hacim ise keskin bir şekilde hazırlanmış 21 inç jantları barındırıyor ve bunların tümü yeni SUV'a sağlam ve maceracı bir görünüm kazandırıyor.

Yeni Santa Fe modelinin iç mekânı, son derece ferah ve yatay bir düzende hazırlanmış. Bu genişliğe uygun düz bagaj kapağı, açıldığında arkada balkon benzeri bir his uyandıran geniş bir iç hacim karşımıza çıkıyor. Tamamen katlanabilir ikinci ve üçüncü sıradaki koltuklar, sınıfında lider iç alan ile karşımıza çıkıyor.