Yeni Honda CR-V Resmi Olmadan Tanıtıldı!

Yeni Honda CR-V Resmi Olmadan Tanıtıldı!

Honda CR-V modeli için yoğun mesai harcıyor ve sanki mevcut beşinci nesil model üzerinde büyük bir güncellemeye gidecek gibi görünüyor. Arkadaşlarımızdan gelen yeni görüntülerde Honda aracı çıkardığı zaman nasıl görünebileceğini hayal etmek adına için kam

Honda, son günlerde yeni nesil Honda CR-V modeli için yoğun mesai harcıyor ve sanki mevcut beşinci nesil model üzerinde büyük bir güncellemeye gidecek gibi görünüyor. Arkadaşlarımızdan gelen yeni görüntülerde Honda aracı çıkardığı zaman nasıl görünebileceğini hayal etmek adına için kamuflaj kalkıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Aracı ne kadar saklamaya çalışsalar da CR-V'nin son casus fotoğraf serimizde son şeklini almış gibi görünen, yani baştan sona revize edilen stilini gizlemeyi başaramazlar. Honda CR-V'nin, mevcut jenerasyondan daha uzun göründüğü ve ön ile arka çıkıntılarının da biraz uzadığı dikkat çekiyor. Aracın ön kısmı daha kare ve daha az köşeli olmasına karşın ince yarık farlar yamuk ızgarayı kaplayan bir krom şerit sayesinde birbirine bağlanmış. Araç üzerinde gözden kaçmayan lüks sis farları, alt ızgara açıklığını çevreleme görevini de fazlasıyla üstleniyor.

Aracın Araka Kısmını Görmek Neredeyse İmkânsız

Honda modelinin sadece ön tarafının dörtte üçünü görmemizi sağlayan bir render ve dolayısıyla arka tarafı görmemiz neredeyse imkânsız. Aslında CR-V'nin daha ince bir arka uç tasarımı aldığını gösteren görseller de ortaya çıkmıştı. Aracın arka stop lambalarının kamuflajla kaplanmasından dolayı mevcut modelden nasıl farklı olacağını bilemeyiz ancak Honda'nın güncellenen Civic ile yaptığına benzer şekilde daha da rafine bir stil getireceği ihtimalini de belirtelim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Honda CR-V hangi güç aktarma organlarını üzerinde barındıracak? Şu aşamada bu konu ile ilgili net bir bilgi olmadığını belirtelim. Casus fotoğraflarda görüldüğü gibi otomobil ikiz egzoz borusu takıyor ve bu da ona güç veren bir içten yanmalı motoru olduğuna dair bize net bir işaret ediyor?

Siz de sitemiz üzerinden Honda güncel fiyat listesine ulaşabilir, araç karşılaştırmaları yapabilir ve size uygun araca sahip olabilirsiniz.

Advertisement