Yeni Civic HB Hibrit Anavatanında Test Edilirken Görüntülendi

Yeni Civic HB Hibrit Anavatanında Test Edilirken Görüntülendi

Honda Civic ailesi, objektiflere yine yakalandı. Nisan ayında sedan karoseriyle görüntülediğimiz yeni jenerasyon Honda Civic modelleri, bu defa da hatchback karoseriyle karşımıza çıkıyor.

Bu en çok merak edilen otomobiller arasında yer alan Honda Civic ailesi, objektiflere yine yakalandı. Nisan ayında sedan karoseriyle görüntülediğimiz yeni jenerasyon Honda Civic modelleri, bu defa da hatchback karoseriyle karşımıza çıkıyor.

Haberimizde yer alan görseller, Civic XI forumlarındaki bir kullanıcıya ait. Honda’nıın anavatanı Japonya'da yaşayan bu kullanıcı, bir park alanında kamuflajlı Yeni Honda Civic hatchback prototipini görünce hemen fotoğraflamış. Hibrit bir kuruluma sahip olduğu tahmin edilen bu modelin ön ve arka tarafını neredeyse tamamen görebiliyoruz. Yeni Civic Hatchback Hibrit pek de fazla sürpriz içermiyora benziyor.

Honda Civic Hibrit Hakkında Öne Çıkanlar

Camların çerçevesinde küçük küçük kamuflajlara yer veren Honda, buradaki krom elemanları gizli tutuyor olabilir. Son dönemlerde Honda'nın standart donanımı haline gelen bu krom parçalar, Civic HB ailesine de giriş yapmış olacak. Gözlerimiz bizi yanıltmıyorsa prototip model, Sport Touring seçeneğinde yer alan difüzörü de kullanmayı ihmal etmemiş. Kamuflajlanan yan taraflar ise küçük sürprizlerin gelebileceğine işaret.

Ortaya atılan iddialara göre Yeni Civic Hibrit, 1,5 lt’lik Atkinson döngüsüyle çalışan benzinli motor ünitesinin elektrikli bir ünite ile kombine edecek. Lityum iyon bir batarya paketi kullanacak olan elektrikli sistem sayesinde toplam çıkış gücü de 151 beygiri geçecek.

Honda, Civic Hibritin önümüzdeki yıl tanıtılacağının altını çizmişti. Modelleri 2022 yılının ilk altı ayında görmemiz kuvvetle muhtemel.

Advertisement