Volkswagen'in Yeni eHybrid Modeli Yakında Türkiye’de Olacak

Volkswagen'in Yeni eHybrid Modeli Yakında Türkiye’de Olacak

Volkswagen markası ticari araç noktasında atılımlarını sürdürüyor. Volkswagen eHybrid (plug-in hybrid: şarj edilebilir, elektrikli ve içten yanmalı motorlu) modeli Yeni Multivan yakın bir dönemde karşımıza çıkacak.

Volkswagen markası ticari araç noktasında atılımlarını sürdürüyor. Volkswagen eHybrid (Plug-in Hybrid: şarj edilebilir, elektrikli ve içten yanmalı motorlu) modeli Yeni Multivan yakın bir dönemde karşımıza çıkacak. Volkswagen markasının sıfır emisyon üretme kapasiteli bir sürüş sistemine geçme fikri her zaman var.  Ayrıca marka için Elektromobilite stratejisi bu modelde canlanacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Volkswagen markasının DNA’sına sahip ve hem dış tasarımı, hem de iç mekânı ile bizleri kendine hayran bırakan Volkswagen yeni modeli ile karşımıza çıkacak. Volkswagen modelinin günlük kullanıma uygunluğu ve konfor özellikleri ile yeniden dizayn edilen Yeni Multivan, yeni bir çağın başlangıcını olarak karşımıza çıkıyor. Elektrikli araçlar ve otonom sürüşün yakın bir dönemde Transporter modellerine adaptasyonu, eHybrid Multivan ile bizlere sunuyor.

Yeni Multivan modelinin temmuz ayında 1.4 TSI eHybrid motor 218 beygir güç ile karşımıza çıkacak. Volkswagen modelinin Plug-in Hybrid çekiş sistemi ile bizlere sunduğu Yeni Multivan hem içten yanmalı benzinli motor (TSI) hem de elektrik motor ile bizleri karşılayacak. Volkswagen Multivan eHybrid, elektrik gücü ile çalışıyor ve özel olarak kısa yolculukların emisyonsuz sürüş ile gerçekleşmesini sağlıyor.

Volkswagenmodelinde TSI motor yer alıyor ve 130 km/s’in üzerinde bizlere hız sunuyor. Araç üzerinde bulunan 10,4 kWh net batarya kapasitesi 3,6 kW AC şarj ile 3 saat 40 dakikada aracı şarj edebiliyor. Yeni Volkswagen Multivan’da E-modu ve Hybrid modu olmak üzere iki farklı sürüş modu yer alıyor.

Volkswagen E-modunda yüksek voltajlı (HV) batarya yer alıyor. Volkswagen modeli elektrik motoruyla ön tekerleklere güç iletme kapasitesine de sahip diyebiliriz.  Hem elektrikli hem de içten yanmalı motorun kombinasyonu ile gerçekleşen Hybrid sürüş modunda ise, sürücü mevcut şarj seviyesini seçme imkânına sahip diyebiliriz. Aracın şarj rezerve etmesi yüksek voltajlı (HV) bataryanın şarj seviyesinde de dalgalanmaya sebep oluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yeni Multivan Euro NCAP testinde “5 Yıldız ile karşımıza çıkıyor. Yeni Multivan, çok sayıda yeni teknoloji sürüş destek sistemi ile karşımıza çıkıyor.