Volkswagen Özel Serisinden 333 Adet Üretilecek

Volkswagen Özel Serisinden 333 Adet Üretilecek

Volkswagen, yalnızca 333 adet üreterek bizlere Golf R 333 Limited Edition modelinin örtüsünü kaldırdı. Volkswagen aracılığı ile 333 adet üretilecek olan Golf R 333 Limited Edition, kendine özgü birçok farklı özellik ile bizlerin karşısına çıkacak.

Volkswagen, yalnızca 333 adet üreterek bizlere Golf R 333 Limited Edition modelinin örtüsünü kaldırdı. Volkswagen aracılığı ile 333 adet üretilecek olan Golf R 333 Limited Edition, kendine özgü birçok farklı özellik ile bizlerin karşısına çıkacak.

Dört tekerlek ile çekiş sitemli bu özel model 333 PS (245 kW) güç ve 420 Nm tork üretme kapasitesi ile karşımıza çıkıyor. 

Golf R 333 Limited Edition 0'dan 100 km/sa hıza 4,6 saniyede çıkma kapasitesi ile karşımıza çıkıyor. Aracın maksimum 270 km/sa hıza ulaştığının da altını çizelim. 

Volkswagen modeli metalik sarı rengi, siyah tavanı ve 333 logoları ile karşımıza çıkıyor. IQ.LIGHT LED matris farlar ve en üst sürüş düzey destek sistemleri araçta yer alıyor. Volkswagen modeli haricinde araç içinde 333 rozet yer alıyor.

Aracın gücü sadece ön ve arka akslar arası hariç iki arka teker arasında da dağıtan bir sistem ile karşımıza çıkıyor. Bu da virajlarda araca ekstra bir sportiflik sunuyor. Yarış pistleri için dizayn edilen drift ve özel sürüş profilleri ekstra imkânı olarak karşımıza çıkıyor.

​​​​​​​​​​​​​​

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Almanya’da 2 Haziran’dan itibaren siparişler alınmaya başlanacak ve Eylül ayında üretime geçilecek. Araçların teslimi ise Ekim ayında özel bir etkinlikle yapılması planlanıyor.