Skoda, Volkswagen ve Cupra'dan 2025 EV Tarifesi Geldi

Skoda, Volkswagen ve Cupra'dan 2025 EV Tarifesi Geldi

Volkswagen Grubu'ndan üç elektrikli aracın tasarım çziimleri geldi. Uygun fiyatlı olacak EV'ler İspanya'da monte edilecek ve VW e-up!, Skoda Citigo-e iV ve SEAT Mii Electric modellerinin yerini alacak. İlk baktığımız zaman, Volkswagen rozetli otomobilin I

Volkswagen Grubu'ndan üç elektrikli aracın tasarım çziimleri geldi. Uygun fiyatlı olacak EV'ler İspanya'da monte edilecek ve VW e-up!, Skoda Citigo-e iV ve Seat Mii Electric modellerinin yerini alacak. İlk baktığımız zaman, Volkswagen rozetli otomobilin ID'den hatırı sayılır şekilde farklı göründüğünü belirtelim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Volkswagen Grubu'nun İspanyol bölümü 2021 yılında taslağı paylaştığı için Cupra tanıtımını daha önce gördüğümüzü belirtelim. Kendisinin geride bıraktığımız yıl Almanya'da aynı fuarda tanıtılan UrbanRebel konseptinden sonra geleceğini tahmin ediyoruz. Bütün bunlarla birlikte, daha da performansa dayalı bir varyantın geleceği ifade ediliyor. Bu aracın konsept gibi 433 beygir gücüne sahip olacağını beklemiyoruz.

Skoda tarafında ise, burada gördüğümüz üç araç arasından en pratik araç tanıtımı yapıldığını belirtelim. Bunun yanında kesinlikle daha fazla yolcu kapasitesi ve yük kapasitesinden söz edebiliriz. Markanın bu tür otomobiller üretmekten ne kadar hoşlandığını da biliyoruz.

VW Grubu, burada işlediğimiz otomobiller için, ön tekerlekleri süren tek bir elektrik motoruna sahip. Marka MEB Küçük platformu tasarlamak için de yoğun mesai harcıyor. MEB tabanlı EV'lerin mevcut ürünü arkadan itişli olsa da bazıları dört tekerlekten çekişi etkinleştirmek için isteğe bağlı öne monte edilmiş bir motor ile karşımıza çıkıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Volkswagen Grubu'nun burada gördüğümüz yeni elektrikli araçlarının 20.000 Euroluk bir başlangıç ​​fiyatına sahip olacağını ve bunun 25.000 Euroya kadar yükseleceğini belirtelim. Bekleyip göreceğiz.