Singer, Klasik Porsche 911 Üretimini Durdurma Kararı Aldı

Singer, Klasik Porsche 911 Üretimini Durdurma Kararı Aldı

Klasik Porsche’leri Singer Vehicle Design isimli şirket daha da mükemmel hale getirebilecek hizmetler vermekte. Maalesef Singer üretimi bir 911 sipariş etmeniz artık mümkün değil, çünkü şirket üretimini sonlandırıldı.

Klasik porsche’leri Singer Vehicle Design isimli şirket daha da mükemmel hale getirebilecek hizmetler vermekte. Maalesef Singer üretimi bir 911 sipariş etmeniz artık mümkün değil, çünkü şirket üretimini sonlandırıldı.

Top Gear ile yaptığı konuşmada konuyla ilgili açıklama yapan Singer Vehicle Design başkanı Rob Dickinson, Klasik 911’ler için artık sipariş almadıklarını açıkladı. Singer Vehicle Design neredeyse 12 yıldır klasik 911’ler üretimini gerçekleştiriyordu. Fakat bu üretimin sonlandırılması şirketin kapatılacağı anlamına gelmiyor.

Rob Dickinson klasik Porsche üretimini 450 adetle sınırladıklarını belirtti. “Etrafta dolaşan hala on binlerce 946 neslinden 911 modeli var. Ve tasarlama konusunda el atmak istediğimiz pek çok sıkıcı şey var.” İfadelerini kullandı.

“Araçları satın alan müşterilere de saygılı olmaya çalışıyoruz. Tabii ki daha sonra araçlarını elden çıkarmak isterlerse yine değerlerini koruyacaklar. Bence bu Singer’in otomobillerinin kalitesiyle doğru orantılı bir marka olduğunu gösteriyor.” Sözleriyle konuşmasını tamamladı.

 

Advertisement