Cadillac Celestiq’in Tanıtımı Yapıldı

Cadillac Celestiq’in Tanıtımı Yapıldı

​​​​​​​Cadillac, birçok teaser paylaştığı Celestiq modelinin sonunda tanıtımını gerçekleştirdi. Konsept bir araç olarak karşımıza çıkan modelin üretim versiyonu da bu yıl kullanıcılara sunulması bekleniyor.

Cadillac, birçok teaser paylaştığı Celestiq modelinin sonunda tanıtımını gerçekleştirdi. Konsept bir araç olarak karşımıza çıkan modelin üretim versiyonu da bu yıl kullanıcılara sunulması bekleniyor.

Aracın iç kısmında sürücü ve ön koltuktaki yolcu için birden fazla ekranı bir araya getiren, ön konsolu kaplayan 55 inçlik bir ekran bulunduğunu görüyoruz.

Aracın arka koltuklarında ki yolcular için bireysel ekranlara sahip olduğunu da belirtelim. Cadillac, Celestiq'in içinde toplam beş yüksek çözünürlüklü ekran olduğunu açıkladı. Ayrıca Cadillac, en üstte dört farklı bölgedeki ışık seviyelerini ayarlayabilen bir cam tavan olduğunu da açıklamasında yer verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Markanın baş mühendisi Tony Roma, "Celestiq konsept aracı aynı zamanda bir sedan, zira konfigürasyon en iyi lüks deneyimi sunuyor." ifadelerini kullandı.  Cadillac'ın Gelişmiş Tasarım Müdürü Magalie Debellis ise, Celestiq için Cadillac'ın en saf ifadesi olduğuna vurgu yapıyor. Magalie Debellis, "Celestiq, amiral gemisi kelimesi ile bütünleşerek markanın tarihindeki en entegre tasarım ve yenilik ifadelerini hayata geçiriyor." açıklamasını yaptı.

Cadillac’ın, güç aktarma organları konusunda ise herhangi bir açıklama yapmadığını da belirtelim.