Şarj Edilebilir Hibrit Caddy Test Ediliyor!

Şarj Edilebilir Hibrit Caddy Test Ediliyor!

Volkswagen Caddy, Kasım 2020'den bu yana Avrupa'da satışlarını sürdürüyor. Modelin Volkswagen'in MQB platformu üzerine inşa edildiğini belirtelim. Bu konsepti temel alan ilk hafif ticari aracı olarak karşımıza çıkmıştı. Araç şu anda içten yanmalı motor op

Dördüncü nesil Volkswagen Caddy, Kasım 2020'den bu yana Avrupa'da satışlarını sürdürüyor. Modelin Volkswagen'in MQB platformu üzerine inşa edildiğini belirtelim. Bu konsepti temel alan ilk hafif ticari aracı olarak karşımıza çıkmıştı. Araç şu anda içten yanmalı motor opsiyonu ile sunuluyor ki yakında bu seriye bir şarj edilebilir hibrit güç aktarma organı ile karşımıza çıkacak.

Açıkçası burada gördüğümüz Caddy, içten yanmalı olan versiyonuna göre çok farklı bir duruş sergilemiyor. Elbette öne çıkan bir fark varsa, o da ön sol çamurluktaki şarj portu diyebiliriz.

Aracın geliştirilmesinin ilk aşamalarında, şarj edilebilir hibrit Caddy'nin şarj edilebilir hibrit Golf ile aynı güç aktarma organına sahip olduğunu belirtelim. Şu anda kulislerde konuşulanlara baktığımız zaman; Volkswagen, daha büyük 1,5 litrelik TSI modeli ile karşımıza çıkabilir.

Şu aşamada hiçbir şey netlik kazanmadı ancak bahsettiğimiz güç aktarma organının yüksek ihtimalle motor ve şanzıman arasına yerleştirilmiş bir elektrik motoruna sahip olacak. Güç, altı vitesli çift debriyajlı şanzıman aracılığı ile aktarılabilir ve bir lityum iyon pil paketi, yaklaşık 50 ila 60 kilometreye kadar tamamen elektrik menzili sunuyor.

Dikkat çekmek istediğimiz konu tam olarak da bu. Burada gördüğümüz Caddy'nin herhangi bir kamuflaj almaması. Bu da bize ister istemez kendisinin içten yanmalı kardeşi ile çok da farklı bir tasarıma sahip olmayacağını bizlere aktarıyor.

Caddy ve diğer otomobiller ile ilgili haberleri sitemizden takip edebilirsiniz. Ayrıca sitemiz üzerinden araç karşılaştırmaları yapabilir, size uygun araca sahip olabilirsiniz.