Porsche'nin Yeni Aracı Merak Uyandırıyor! Bir İlk Mi Geliyor?

Porsche'nin Yeni Aracı Merak Uyandırıyor! Bir İlk Mi Geliyor?

Ünlü Alman otomotiv devi Porsche yakın bir zamanda yeni modelini tanıtacak. Tanıtılacak model tasarım anlamında köklü değişikliklere sahip olacak.

Almanya’da lüks segmentin devleri arasında yer alan Porsche, Twitter’da “gelecek odaklı” bir paylaşım yaparak önümüzdeki aylarda tanıtmaya hazırlandığı konsept aracını paylaştı. Tamamen elektrikli olacak yeni otomobil, Munich Motor Show’da tanıtılacak. Ancak bu aracın ilgi odağı olmasının sebebi yeni olmasından ziyade markanın tasarım dilindeki radikal değişimlerin ilk temsilcisi olması diyebiliriz.

Alman spor otomobil devi yakın bir zamanda gösterimini yapacağı konsept arabadan da ipuçları paylaştı. Twitter’da yapılan paylaşımda araç “geleceğin izlerini” taşıyacak ifadelerine yer verildi.

Almanya merkezli otomotiv devinin resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “gelecek odaklı” sloganıyla paylaşılan model Eylül ayında Munich Motor Show’da görücüye çıkacak. Gelecek odaklı bu aracın tamamen elektrikli olmasını bekliyoruz.

"Geleceğe Bakış" Sloganıyla Paylaşıldı

Alman otomotiv devine ait haberlerin paylaşıldığı resmi Twitter hesabı üzerinden geçtiğimiz gün bir aracın ön farlarının yakın bir görseli paylaşılmıştı. “Geleceğe Bakış” sloganıyla paylaşılan görsel markanın yeni konsept aracının ilk ipuçları olarak yorumlandı. Ayrıca bu konsept muhtemelen tam elektrikli bir araca ait olabilir. Görselde yer alan ön farlar şu ana kadar gördüğümüz hiçbir Porsche modeline ait değil ve bu da bizi oldukça meraklandırıyor. Munich Motor Show’da şirketin daha önce hiç kullanmadığı bir tasarıma şahitlik edebiliriz.

Porsche mühendisleri gelecek odaklı aracın elektrikli olması ya da yeni bir tasarıma sahip olması hakkında hiçbir bilgi vermedi. Gönderinin açıklama bölümünde yer alan ifadelerin tamamı şu şekilde: “#Porsche, @iaamobility'de geleceğe bakıyor ve 6 Eylül'de geleceğe yönelik bir konsept çalışmasının dünya prömiyerini kutluyor”.

Porsche elektrikli araçlar üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Bunlardan birisi tamamen elektrikli olarak üretilecek yeni SUV Macan. Ancak önümüzdeki yıllarda şirketin tasarım dilinin değişmesi araçlara tasarım anlamında yeni bir soluk getirecek gibi görünüyor.

Siz de sitemiz üzerinden sıfır km ve ikinci el Porsche modellerine ulaşabilirsiniz. Ayrıca ARACBUL.com üzerinde güncel otomobil haberlerine yer verilmiştir. 

Advertisement