Opel Astra, Eylül Ayında Türkiye'de Olacak

Opel Astra, Eylül Ayında Türkiye'de Olacak

​​​​​​​Almanya’da üretimi devam eden Astra’nın altıncı nesli eylül ayında Türkiye’de satışa çıkmaya hazırlanıyor.

Almanya’da üretimi devam eden Astra’nın altıncı nesli eylül ayında Türkiye’de satışa çıkmaya hazırlanıyor. Yeni Opel Astra üretimiyle ilgili açıklama yapan Opel CEO’su Florian Huettl, “Yeni Astra, en küçük ayrıntısına kadar tutku ve özveriyle geliştirildi. Rüsselsheim’daki merkezimizde tasarlanan, geliştirilen ve üretilen bu yeni ürün, bize ek bir ivme kazandıracak” ifadelerini kullandı.

Yeni Opel Astra, firma için yeni bir tasarım öncüsü olarak görülüyor. Yeni Astra sade, keskin yüzeyler, yalın çizgiler ve yeni marka yüzü Opel Vizör ile daha önce rastlamadığımız kadar dinamik bir tasarıma sahip olduğunu görüyoruz.

Kullanıcıların sadece üst segment araçlarda görmeye alışık olduğu yeniliklerin en dikkat çekeni ise; uyarlanabilir, parlamayan Intelli-Lux LED® Pixel Far teknolojisi olduğunu söyleyebiliriz. Far teknolojisi Opel'in amiral gemileri Insignia ve Grandland’dan geldiğini görüyoruz. 168 LED hücresiyle rakiplerinden oldukça ileride bir aydınlatma gücü sağladığını söyleyelim.

Yeni Opel Astra'nın iç mekânına bakacak olursak üstün teknolojileri ile dikkat çektiğini görüyoruz. Tamamen dijital Pure Panel ile birlikte analog göstergeler ortadan kaldırılmış. Modern grafiklere sahip yeni arayüz (HMI), otomobil tutkunlarına yalın ve daha sezgisel bir deneyim imkanı sağlıyor.

Sistem, geniş bir dokunmatik ekrana sahip, klima kontrolü gibi önemli ayarlar, fiziki düğmeler ile doğrudan seçilip ayarlanabiliyor.