Nissan Z Sipariş Alım Tarihi Belli Mi Oldu?

Nissan Z Sipariş Alım Tarihi Belli Mi Oldu?

Nissan markasının piyasaya sürmeye hazırladığı Z modeli hakkında bazı görseller medyaya sızdı. Sızan görseller sonrası arabanın sipariş için ön talep zamanı haberleri de netleşmeye başladı.

Nissan markasının piyasaya sürmeye hazırladığı Z modeli hakkında bazı görseller medyaya sızdı. Sızan görseller sonrası arabanın sipariş için ön talep zamanı haberleri de netleşmeye başladı. Yeni Nissan Z modelinin bir üyesi, markayı yakın tarihte mercek altına aldı ve yeni Z modeli için 15 Kasım 2021 tarihinde sipariş alınabileceğini aktardı.

St00k Kullanıcı adlı bu kişi, Nissan'da çalışan bir kişinin ağzından duyduğunu kamuoyu ile paylaştı. 15 Kasım tarihi aslına bakıldığı zaman öncesinde dillerde dolanan söylentileri desteklemeye çalışıyor diyebiliriz. Nissan markasının bu söylenti hakkında resmi bir açıklamasını görmedik ancak genel düşünce, Nissan Z'nin 2022 model yılı içerisinde yollarda olacağı yönünde. Japon firmanın lansmanı 2021 sonunda gerçekleşebilir.

Eylül 2020 tarihinde gösterime çıkan prototip birçok mock-up model sergilemek için gelişim aşamalarındaki çalışmalarını devam ettirdiği mesajını bizlere vermişti. Nissan, Z Proto'da sıradan bir güç ünitesi açıklama yapmasa da Manuel vitesi onaylamıştı. Basındaki genel düşünce, Infiniti Q60 Red Sport'ta 400 bg güç üreten 3.0 litrelik çift turbolu V6'nın yeni Z'de de bulunacağı haberler arasında.

Şuan için aracın isminin ne olacağı belli olmadığı gibi ilk olarak güçten dolayı 400Z adı söylentiler arasındaydı ama mart ayının haberlerine göre, aracın Japonyadan başka bir yerde yalnızca Z ismi ile çıkacağını düşünüyorduk. Nissan, yurtiçinde aracı Fairlady Z adıyla satışa çıkaracak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Sipariş alımları 15 Kasım'da başlayacaksa, aracın üretim modeli bu tarihten önce tanıtıma çıkabilir. Bekleyiği göreceğiz.

Advertisement