Moto3 Almanya’da Deniz İkinci Oldu!

Moto3 Almanya’da Deniz İkinci Oldu!

Hafta sonunun başlangıcı sonrası oldukça güçlü görünen Ayumu Sasaki bir saniyeden fazla bir farkla pole pozisyonunun sahibi oldu. Deniz Öncü ise ikinci sırada yer aldı.

Hafta sonunun başlangıcı sonrası oldukça güçlü görünen Ayumu Sasaki bir saniyeden fazla bir farkla pole pozisyonunun sahibi oldu. Deniz Öncü ise ikinci sırada yer aldı. Henüz ilk tur esnasında 1.26.562 yapan ve zirve ile karşımıza çıkan Sasaki'nin yalnızca 0.040 saniye ardında Ivan Ortola, onun da hemen arkasında temsilcimiz Deniz Öncü ye ralıyordu.

Diğer sürücüye rağmen tempoyu artıran Sasaki, ilk olarak 1.25.963 ile 1.26 barajını kırdı. Deniz ise ona karşılık verdi ve 0.259 saniye ile ikinci sırada ye aldı. Son turu için bitime iki dakika kala tekrar piste çıkan Sasaki, bu turunda tam oalrak kanatlandı ve 1.25.130 derecesi ile Deniz'in 1.1 saniye önünde pole pozisyonunun sahibi oldu!

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Üçüncü sırada Ivan Ortola yer aldı. Bu Yarışçıyı iyi bir sonuç ile Collin Veijer ve Q1'den gelen David Munoz sürdürdü. Şampiyonluk adayları arasıdna yer alan Jaume Masia altıncı srada yer aldı. Deniz'in takım arkadaşı ve şampiyona lideri Daniel Holgado 7. Sırada yer aldı