Honda Civic Type R'dan Yeni Teaser Görüntüleri

Honda Civic Type R'dan Yeni Teaser Görüntüleri

Honda, Civic Type R modelini ilk olarak Ekim ayında gösteren Japon üretici kamuflajla gizlenmiş prototiplerin görüntülerini yayınladı. Ama şuanda, yeni nesil Civic Type R'ı tanıtmaya hazır değil. Bizi Suzuka pistinin garajlarına götüren Japon firma, Yeni

Honda, Civic Type R modelini ilk olarak Ekim ayında gösteren Japon üretici kamuflajla gizlenmiş prototiplerin görüntülerini yayınladı. Ama şuanda, yeni nesil Civic Type R'ı tanıtmaya hazır değil. Bizi Suzuka pistinin garajlarına götüren Japon firma, Yeni teaser görüntüleriyle beraber ikonik hot hatch'in geldiğini gösterdi.

Kamuflajlanmış test aracının yeni nesil tasarımı hakkında genel fikirler veriyor. Bir Type R klasiklerinden olan ortadan çıkışlı egzoz takımı ve arka kanat olması gerektiği gibi. Eski halinden eser kalmadığını gördüğümüz Civic Type R, tasarımı sürprizini koruyor.

Honda şuanda Civic Type R’nin motor gücü hakkında gizliliği koruduğunu belirtelim. Civic Type R, 400 beygir güç ile gelebileceğini düşünüyoruz. İşittiğimiz bazı duyumlara göre otomobilin halihazırda kullandığı 2.0 litrelik turbolu ünite ile gelebileceği. Motorun gücünü yukarılara çekmek isteyen Honda, manuel şanzıman paketini de tek vites kutusu opsiyonuyla çıkarabilir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Honda'nın yeni nesil modeli Avrupa'da son içten yanmalı motoru kullanan hot hatch olacak. Civic Type R'ın gelecek yıl tanıtılacağını belirtelim. Son içten yanmalı motor ise yeni nesil modele oldukça değer katacak.