Honda, 2030’a Kadar 30 Yeni Elektrikli Araç Tanıtacak!

Honda, 2030’a Kadar 30 Yeni Elektrikli Araç Tanıtacak!

Honda markası 2030 senesine kadar 30 elektrikli otomobil ile karşımıza çıkacak. Şirket, 2023 yılında yeni bir elektrikli spor otomobil olarak karşımıza çıkan Honda S2000 modelini bizlere tanıtacak. Elektrikli otomobil sayısı her geçen gün artmayı sürdürüy

Honda markası 2030 senesine kadar 30 elektrikli otomobil ile karşımıza çıkacak. Şirket, 2023 yılında yeni bir elektrikli spor otomobil olarak karşımıza çıkan Honda S2000 modelini bizlere tanıtacak.

Elektrikli otomobil sayısı her geçen gün artmayı sürdürüyor. Markalar ürün gamlarına yeni modeller eklemeyi sürdürüyor. Bu dönemde Honda da elektrikli araçlara geçiş için gelecek planlarını bizlerle paylaştı. 2030’a kadar 30 elektrikli otomobil tanıtmak için kolları sıvayan marka, spor bir otomobil için de yoğun mesai harcıyor.

Japon otomobil devi Honda, 75. yıl dönümü için 2023 yılı içerisinde yeni bir elektrikli spor otomobil ile karşımıza çıkacak. Son gelen verilere baktığımız zaman yeni elektrikli otomobil, ikonik Honda S2000 modelinin izlerini üzerinde bulunduracak.

Elektrikli spor otomobil, Honda’nın 2023 yılının başlarında bizlere sunduğu e: Ny1 SUV modeli de karşımıza çıkan Honda markasının yeni e: n elektrikli platformu üzerine inşa edilecek. Bu platformun düşük ağırlık merkezi ve zemin etkili aerodinamik özelliklerine baktığımız zaman bununla beraber spor otomobiller için oldukça uygun olduğunu da ifade edebiliyoruz.

Honda S2000 modelinin izleri ile karşımıza çıkan elektrikli spor otomobil ile ilgili, markadan henüz resmi bir açıklama gelmediğini ifade edelim. Bununla beraber zamansız çizgileri ile birçok otomobil severin beğenisini de kazanıyor. Honda S2000 modelinin ismi bile birçok kişiyi heyecanlandırıyor.

Japon otomotiv devi, önümüzdeki aylarda bu model ile birlikte bir amiral gemisi spor otomobil ile de karşımıza çıkacak. Bu model için ise gözler şimdiden NSX modeline döndü. Tasarımı ve performansı ile 90'lı yılları bizlere sunan otomobil, 2016 senesinde yeni hibrit motoru ile karşımıza çıkmıştı. Şimdi de bu efsanevi otomobili yüzde yüz elektrikli araç olarak göreceğimiz ifade edelim.

Honda, son zamanlarda yaptığı atılım ile birlikte elektrikli araç pazarında önemli bir pay sahibi olacak.