DS Automobiles'den Karbondioksit Emisyonunda Sınıfı Geçti

DS Automobiles'den Karbondioksit Emisyonunda Sınıfı Geçti

DS Automobiles, Avrupa'nın en çok satan çok enerjili 30 otomobil markası arasında, ortalama CO2 emisyonları açısından ilk sırada yer alıyor. Üretici, WLTP verilerine göre 97,3 gram/kilometre emisyon değeriyle enerji geçişinde referans marka konumunda yer

Şirket açıklamasına göre, DS Automobiles, Avrupa'nın en çok satan çok enerjili 30 otomobil markası arasında, ortalama CO2 emisyonları açısından ilk sırada yer alıyor. Üretici, WLTP verilerine göre 97,3 gram/kilometre emisyon değeriyle enerji geçişinde referans marka konumunda yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

DS 9 E-Tense 4x4 360 için DS Performance ve çifte Formula E şampiyonu Jean-Eric Vergne ile inşaa edilen DS Energy Coach uygulaması, sürücünün yavaşlama sırasında enerji geri kazanımını en üst düzeye çıkarmasına yardımcı oluyor. Puanlar orta ekranda yer alıyor.

Yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Jean-Eric Vergne, "Çifte Formula E şampiyonu ve DS Automobiles elçisi olarak, her fren yaptığınızda verimliliği analiz eden bir uygulama geliştirerek DS 9 E-Tense 4x4 360 projesine katılmak istedim. Doğrudan yüzde 100 elektrikli yarıştan ilham alan DS Energy Coach, sürücünün frenleme performansını görüntülemesini ve geri kazanım puanını iyileştirmesini sağlıyor. Günlük sürüşte rekabet edebilmenizi sağlayan, paha biçilmez bir uygulama." ifadelerini kullandı.

Avrupa’nın önde gelen markalarının araçlarını sitemiz üzerinde bulabilirsiniz. Ayrıca sitemiz üzerinde araç karşılaştırmaları yapabilir ve size uygun araca sahip olabilirsiniz.

Advertisement