Deniz Öncü İtalya'da İlk Sırayı Kıl Payı Kaçırdı!

Deniz Öncü İtalya'da İlk Sırayı Kıl Payı Kaçırdı!

Milli motosiklet sürücüsü Deniz Öncü, Uluslararası Motosiklet Federasyonu tarafından (FIM) organize edilen ve İtalya'da gerçekleştirilen Dünya Moto3 Şampiyonası'nın 6'ncı etabında 0.051 saniyelik farkla ilk sırayı kaçırarak ikinci sırada yer aldı.

Milli motosiklet sürücüsü Deniz Öncü, Uluslararası Motosiklet Federasyonu tarafından (FIM) organize edilen ve İtalya'da gerçekleştirilen Dünya Moto3 Şampiyonası'nın 6'ncı etabında 0.051 saniyelik farkla ilk sırayı kaçırarak ikinci sırada yer aldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Uluslararası Mugello Pisti'nde gerçekleştirilen bu yılın altıncı yarışına, Red Bull KTM Ajo takımının sporcusu Deniz, ilk sıradan başladı.

Büyük bir çekişmeye sahne olan yarış esnasında genç sürücü, Red Bull KTM Tech3 takımı pilotu Daniel Holgado'nun yalnızca 0.051 saniyelik ardında ilk sırayı kaçırdı ve yarışı ikinci olarak tamamladı.

Yarışta, Daniel Holgado 33.27.3150'lik derece ile ilk sırada yer aldı. Üçüncü sıraya da Liqui Moly Husqvarna Intact GP takımından Ayumu Sasaki, Deniz'in ardında yalnızca 0.056 saniyelik fark ile yer aldı.

Yarışmada sürücüler genel sıralamada 109 puan ile Red Bull KTM Tech3 takımı sürücüsü Daniel Holgado ilk sırada yer aldı. 74 puanla Honda sürücüsü Jaume Masia ikinci sırada, 68 puanla Angeluss MTA takımı sürücüsü Ivan Ortola ise üçüncü sırada yer aldı. 53 puanla Deniz Öncü ise 6. sırada yer aldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Moto3 Dünya Şampiyonası'nda bir sonraki yarış 18 Haziran'da Almanya'da sahne alacak.

Advertisement